設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Ep-71

我.....的爛鬼 愛華微形 7.3 組合 ~!! ^__^

進階玩家

甘你又叫我低价收留S150???

幾千蚊買對S150...你重想點呀~!!! ..
对我真好。几千文给我对S150。

吾要比鬼埋我玩9.1

点推的动?

好易推..一定有聲會叫
用LX82?
米乐试过,五够力窩,无低频。人家还是MX250 MK大炮呢。

BTW。我五知点输入繁体字呢。。。。

當然有用而且可以用software check 喇叭同房間效應
算了。过时,缘分来的。。。你有麻。你带埋上来专业测埋就更爽啦。哈哈。

是否8号上来一次,拿箱子。早上你有政务活动的吧?
16号上来聚聚?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

米乐试过???  o_O ??? 廣州米記???

我米一早都話過 MX 系列同你用緊個隻吾系相差好遠..

呢 D  software check 喇叭同房間效應 膠科技野我吾多識

only 8 / 11会來

16号 only 食飯.. 食完即走

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

唉~!!

好o寄吾靈...

呢鑊又實吾見錢...

買左條1850蚊 SSH5.2

進階玩家

米乐试过???  o_O ??? 廣州米記???

我米一早都話過 MX 系列同你用緊個隻吾系相差好遠..{:6_146: ...
Ep-71 發表於 2010-3-5 13:59

8号11号上来?16号吃饭。是这样么?
八号音箱一起上来?
靓老。带多两支红酒上来拉。EP推介。。。。等你。

進階玩家

请问。。。SSH5.2是米野啊?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

请问。。。SSH5.2是米野啊?
becktan 發表於 2010-3-5 23:35

我一試就中....我唸你吾知好過知...

而家條1010我都15/16  >_< '...

一波未平一波又起....D 壞人怕我吾死得

又毛啦啦送件板來....

今晚試左一陣...

進階玩家

炮线~?!?
五是呢。。。间屋甘大。。。MX太小呢。低价给我算了。。。
新屋甘豪甘大,五上投影?部电树机边度过瘾。上HD950之类的拉。
你除了那个约定的中置,还有多少个S150要出?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

你條死佬甘多野玩
你都好多好"朋友"
timmywan 發表於 2010-3-6 00:24

我好 (  .  ) (  .  ) 掛...???

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

[quote]

炮线~?!?

吾糸!!  SSH 糸 錢世界 ..

吾糸!! 糸線世界HDMI 線至 o崖!!

炮線我現在用QED 銅 sub-woofer cable..

五是呢。。。间屋甘大。。。MX太小呢。低价给我算了。。。

睇[張敬軒]有支歌仔叫 { 笑忘書 } 內有一句 :  [   我.....缺乏到滿足~!! ]

新屋甘豪甘大,五上投影?部电树机 ...部电树机边度过瘾。上HD950之类的拉。

我部爛鬼彈樹機好失禮咩..有聲有公仔...

有錢都糸供埋間樓買多2個車位實際D呀

HD950 就泥有得試..(不過系我其中一個壞朋友會定(就系借咁多野比我想害死我有個條友  

你除了那个约定的中置,还有多少个S150要出?

冇啦~!! 毛就有幾條

紅酒 ok

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

[quote]我一試我中....我唸你吾知好過知...

而家條1010我都15/16  >_< '...

一波未平一波又起....D  ...
Ep-71 發表於 2010-3-6 00:21 [/qu

好大地方啊,羨慕來唔切