設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 威廉

報道

星級玩家

食翅楂波子

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2007-10-29 12:47 發表

當時場面咁洪水暴發一定好壯觀:lol :lol :lol :lol

唔知當時有冇人揸機呢~~~ Smilies017

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

bar果度唔覺有人渣機勒!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

係度我想借小小時間多謝 JONES, JASON, 雷兄, NEL哥同威廉哥, 果日真係好多謝你地5個全日出黎幫我手, 又出錢又出力又出車又出機, 可以話全部都係為左幫我完成呢件事, 囉哂你地最私伙既野出黎幫我攪靚果日, 果日如果冇左你地, 我一定攪唔掂, 你地幫我解決左好多好多既問題, 係我呢個人生最重要既一日除左做見證之外, 仲同我併肩作戰, 我好開心可以識到你地, 我更加開心係我呢個最重要既記憶入面, 有你地你畫面入面, 多謝哂!!!Smilies014 Smilies014 Smilies014 Smilies014

之後就要多謝當晚有份出席既 SAM哥全家, XX(我知佢會知道我講緊佢), RONALD兄, 亞泉, ROY哥同埋IDY姐, 好開心我可以係網上面識到你地, 好多人雖然日日都上網, 日日都上 FORUM吹水, 不過唔係人人都有機會識到真正既朋友, 大家可能每日只當D網友係吹水對象, 講完野唔洗負責, 大不了以後咪唔上呢個 FORUM吹水, 去第個 FORUM吹.............我好好彩, 我可以識到一班真係當我係好朋友, 真心鄧我開心, 一齊同我分享呢一個對我小瑟來講, 最重要既一日, 好多謝你地, 真係好多謝好多謝你地, 除左呢句多謝之外, 我真係唔知再講D咩去表達我對大家既多謝, 你地咁多位比到我既呢份"情", 我會好好咁記住. 我係度真心祝福大家永遠都開開心心, 身體健康, 生活愉快!!!! Smilies014Smilies014Smilies014Smilies014

而當晚因有要事而黎唔到既朋友, 我都一樣好多謝你地對小弟既祝福, 另外LOLOPOPO兄仲專登去買左個禮物送比我同小肥, 真係多謝哂你, 小肥好鐘意呀!!!Smilies018Smilies018Smilies018
我會將大家對小弟既祝福, COPY起黎, 做一個 HTML既 PAGE, 當係"表"起佢咁, 等我老左時都可以比我既子孫睇下, 亞爺我可以當年係INTERNET上, 遇到一班非一般老友, 係何等幸福, 何等自豪....:lol :lol

最後我再一次, 同大家講聲多謝!!Smilies014X100000000000000000000000000000000000000
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 ssss41357 於 2007-10-29 16:19 發表

「大佬john食鮑魚個樣又真係一絕」

「心心相印
扣扣相連......」

仲有roy哥果句「到時都係咁樣mit」
真係笑爆嘴~~~ Smilies017 Smilies017 Smilies017

仲有大佬john吹既棒棒糖一硬一軟既過程呢!;P ;P ;P ;P

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原帖由 ssss41357 於 2007-10-29 16:19 發表

「大佬john食鮑魚個樣又真係一絕」

「心心相印
扣扣相連......」

仲有roy哥果句「到時都係咁樣mit」
真係笑爆嘴~~~ Smilies017 Smilies017 Smilies017

哈哈, 係呀, 我自己整D片時, 都笑到收唔到聲呢~~~~Smilies017Smilies017Smilies017Smilies017
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

原帖由 lkljason 於 2007-10-29 16:20 發表

其實成晚d配樂歌仔都好正!
而條片仔選擇pride既主題曲配合埋個畫面就更加係一絕!
想問問d剪輯係你決定定話係做片果間公司design既呢?

其實成條片既技術性任何野, 都係我買本Premiere Pro書返來學整架, 入面既DESIGN同所有 EFFECT任何野都係我一手一腳諗同整架, 雖然唔係專業級水準, 不過我希望大家可以睇到一個唔行貨, 好開心, 睇到會笑既片頭, 咁我就好滿足架勒~~~~Smilies014Smilies014Smilies014Smilies014

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

睇睇未開席前既場面Smilies018 Smilies018 Smilies018 Smilies018

5萬

總版管

原帖由 lkljason 於 2007-10-29 16:51 發表
睇睇未開席前既場面Smilies018 Smilies018 Smilies018 Smilies018

個場係最衰再屈左入去, 如果唔係一定更正!!!!Smilies003Smilies003Smilies003

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

肉樹臨風既....................Smilies011 Smilies011 Smilies011

5萬

總版管

原帖由 lkljason 於 2007-10-29 16:55 發表
肉樹臨風既....................Smilies011 Smilies011 Smilies011

哈哈, 一個字....型!!!!Smilies017Smilies017Smilies017

Post76玩樂網.