設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[重低音] PERLISTEN 西裝 7.3.6 聲道電影之夜(會後討論 #36加片)

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

要感謝當晚工作人員,特別係安排點名和入座個位靚女!因為佢;才能有王帝位座,全晚都能有最佳享受!

評分

參與人數 1威望 +80 金錢 +80 熱話 +80 收起 理由
erinerin + 80 + 80 + 80 今次試吓唔同玩法,希望大家鍾意!!!.

查看全部評分

JBL LS40 /LSC/Arena 120/ Control X/M&K V12+
魁視M9708 / Acer V7850
Marantz SR8012 Lexicon RX7
Mcintosh MA7200AE TEAC NT505X

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

靚女安排先到先揀位幾好呀!
大王下次都可以咁樣安排!

評分

參與人數 1威望 +80 金錢 +80 熱話 +80 收起 理由
erinerin + 80 + 80 + 80 期間限定新玩法!! 希望大家玩得開心!!!.

查看全部評分

Mic chan

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

shiro 發表於 2024-5-18 15:58
多謝Post76及P&O嘅安排,非常刺激嘅一個星期五晚。由於試嘅片段都係大家投票出來, 變得更加投入。自己唔係 ...

好開心我試機時想比大家聽到既野師兄都可以一一感受到, 呢下真係對我來講好鼓舞呀!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

wayne0503 發表於 2024-5-18 15:25
全套perlisten聲底真係好細緻 換埋天花6隻R3ic效果好到不得之了 另外今次調教上有別之前低頻唔夠埋身和能量 ...

無聲絕境真係好屈機, 又好聲, 又埋身, 太勁了!!!
功夫都係估佢唔到仲可以爆到呢個效果, 真心講唔係套套機可以播出呢個密度同細節位可以咁扎實~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
wayne0503 + 10 + 10 非常認同呀。

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

小瑟 發表於 2024-5-19 14:33
功夫都係估佢唔到仲可以爆到呢個效果, 真心講唔係套套機 ...

大王,仲可吾可以搞多次part 2,好想去感受下🙏

鉑金玩家

小瑟 發表於 2024-5-19 14:33
功夫都係估佢唔到仲可以爆到呢個效果, 真心講唔係套套機 ...

今次用大家投選出嚟嘅戲做活動 呢個想法又真係幾好!真係想睇到想試嘅章節之外 仲可以知道同自己係屋企套器材嘅分別

鉑金玩家

76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

首次親身聽到Anthem AV amp 配搭Perlisten 一套環繞聲+超低音喇叭,出黎聲音既臨場感,定位,細緻,不同物料質感,超低音震褲腳+打心口+壓迫感都深深體驗到.
本身用緊yamaha av amp搭平mk 喇叭睇返呢幾套示範電影就知道爭好遠,同埋係民居地方好難會開到過-2X咁大音壓.
如果可以試埋音樂電影如A star is born(3場唱歌)/大娛樂家(開場,女獨唱)/波希米亞狂想曲(Live Aid)就真係完滿!
仲有如果時間璧動小小,大家可以調下位座就可以試埋吾同方位既感覺.
感謝小瑟,hugo選片預備,新員工erinerin活動安排,P&O Jvy器材調較+支援
感謝Post 76 仝人,P&O 場地同器材提供

評分

參與人數 1威望 +80 金錢 +80 收起 理由
pac + 80 + 80

查看全部評分

50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

鉑金玩家

小瑟 發表於 2024-5-19 14:31
好開心我試機時想比大家聽到既野師兄都可以一一感受到, 呢下真係對我來講好鼓舞呀!!   ...

Weekend 再同自己套比較過, 分別好大, 其實心跳聲嗰啲細微震動最主要係邊part嘅工勞?Preamp定十仔?

星級玩家

好多謝有機會參加今次活動 多謝大王既安排 P&O既場地
幾套戲睇過唔少次 但係一套好既系統可以帶黎新既刺激感 新鮮感
有幾下我都嚇左嚇
例如batman 小丑射擊車箱果到 屋企果套比到自己既感覺係射穿一塊鐵皮
現場既感覺係射爆一塊鐵板

Fury果套比起john wick唔同既槍 更可以示範到一大粒炮彈飛埋黎 果種體積

成套系統既低頻唔單止密度 力量感十足 連細節都做到十分清晰
3隻超低音既玩法好吸引 前面左右一隻 後面中間一隻
最受用係感受完呢次之後 有個目標去調較/upgrade自己果套系統

評分

參與人數 2威望 +160 金錢 +160 收起 理由
erinerin + 80 + 80 睇嚟師兄又可以入返隻Fury??.
pac + 80 + 80

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

toyeah 發表於 2024-5-20 12:26
好多謝有機會參加今次活動 多謝大王既安排 P&O既場地
幾套戲睇過唔少次 但係一套好既系統可以帶黎新既刺激 ...

最真依句
「最受用係感受完呢次之後 有個目標去調較/upgrade自己果套系統」