設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[討論] [MUL] Crysis 2 (348樓~DX11更新現已推出~更新相關片段)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

2.26更新單人遊戲預告片一段~另外先前公佈3月1日登陸PC的新多人遊戲DEMO~Crytek今日宣佈將會同日登陸360平台~而PS3的DEMO則未有確實時間表(真不公平呢)~

[YoutubeHD]hkKTUDOwKtI[/YoutubeHD]

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

買pc 定 ps3 定 360版本好呢??? 想問電腦最低要求係咩規格??

黑鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

QQ
買pc 定 ps3 定 360版本好呢??? 想問電腦最低要求係咩規格??
1080/24P 發表於 2011-2-28 11:52

一般多平臺遊戲360版一向比PS3版來的要好~~這已經是不爭的事實,所以你的答案不必多說

星級玩家

回復 72# 1080/24P

I7 +GTX560 ,這是min 要求

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

1080/24P 發表於 2011-2-28 11:52

如果PC版只描最低規格的話就唔好玩了~我心目中嘅規格係i7+GTX460 X 2~不過RAGE同BF3都會係今年出~比我就會等BF3公佈硬件要求先考慮升PC或買家用機版(始終BF3比較注目)~至於Crysis 2嘅家用機版~雙平台的官方視頻場景不同~暫時比較唔倒兩者分別~但今次PS3版唔支援MOVE~所以手制會係一個因素~個人傾向買360版~當然呢D都係個人喜好問題~

黃金玩家

一般多平臺遊戲360版一向比PS3版來的要好~~這已經是不爭的事實,所以你的答案不必多說 ...
SEGA1119 發表於 2011-2-28 12:09

雖然我知道SEGA係MS迷~但360仲未神到一見到「PS3」就可以無視「PC」嘅地步~答問題都答得專業D啦~而且就算只係問家用機~人地問得分別嘅~就係想知呢隻game嘅分別~唔係PS3同360以往多平台遊戲嘅數據~所以1080/24P兄問嘅並非無謂~

黑鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

QQ
雖然我知道SEGA係MS迷~但360仲未神到一見到「PS3」就可以無視「PC」嘅地步~答問題都答得專業D啦~而 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-2-28 15:21

用返你自己的說話我知你是PC迷可否呢?我明明說的多平臺遊戲360與ps3版本的優略~你偏要講PC!鬼不知啊!你PC一塊顯卡已經貴過成部360或者PS3啦~!

再用返你的說話專業D好不好?最後果句是送給你的不另收費!

黃金玩家

用返你自己的說話我知你是PC迷可否呢?我明明說的多平臺遊戲360與ps3版本的優略~你偏要講PC!鬼不知 ...
SEGA1119 發表於 2011-2-28 16:06

我嘅答案已經cover家用機及PC~根本唔存在偏幫PC平台~反正家下C2嘅360同PS3平台對比仍然未出~用返以往嘅數據去評一隻未出嘅game本身有欠公平~過往都有PS3畫面比360優勝嘅例子~雖然我唔保證今次邊個平台較優勝~但SEGA兄都係等遊戲出左之後再另開新貼轉A9﹑GI果D平台對比圖出黎啦~

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

我昨晚下載左pc版同xbox360版的 crysis 2多人遊玩demo, 感覺似科幻版cod, 唔洗講pc係最靚, 枝槍的細緻度明顯嬴九條街!! 今晚會再煲, 360有意一齊玩留名或短消息留名!!

玩完ONLINE更加想玩佢個故事!! 期待!!

黃金玩家

我昨晚下載左pc版同xbox360版的 crysis 2多人遊玩demo, 感覺似科幻版cod, 唔洗講pc係最靚, 枝槍的細緻度明 ...
1080/24P 發表於 2011-3-2 17:23

我就覺得似HALO+COD~我遲下都唸住買360版止下喝先~但未必會有太多時間玩~等有時間去出返部PC~我都想見識下DX11嘅效果~