設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

[情報/開盒] 開心入紅渣^^

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 frankiewoo2001 於 2007-5-26 23:03 發表

馬鞍山?自己友喎,我嚮富安,你呢?:lol

講番正題,你嚮邊樹買架,$198咁平,等我拿拿聲入番隻先,唔該晒!:)

哦~原來係自己友,好...唔怕話你知,我在馬安山廣場買...7-11對面買的.Smilies010
我住馬安山恒安;P ;P
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 marcolau 於 2007-5-26 23:07 發表

其實我都知愛民村買$199,不過費事特登坐車去,
對我D三步不出門嘅人黎講,愛民村咁近我都唔去,何況馬安山,車錢到比左佢啦。:L
所以你可以長命D(唔殺你住)。:lol ...

我唔洗用車費的...我用脚力(我又恒安走去廣場)先可以買到嫁!;P ;P
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 大佬John 於 2007-5-26 22:59 發表
$15, T-Hobby..
o係果度聽到人吹水...果個客好明顯係唔識野, 話我串都係咁話, 不過個D sales都仲好有gas同佢傾
Sales:「快靚正既話, 可以揀鐵球」
客:「邊隻呀, 果隻? 車, 係砌都唔砌鐵球喇」
Sales:「都唔係咁話架, ...

$15都OK啦,因為我之前入GX1都係$15,正價應該係$13.....:)

最憎D人唔識野又大大聲.....鐵球D件都好正,我都有兩隻。
今日見到有兩個人買金油,又話水性靚又成,點知佢睇中支琺瑯油....
因為佢地阻住我買油。
我咪問佢油定噴,佢話可油可噴(即係唔識啦),之後我叫佢買SM油....
好心佢問吓人啦,不過都係油死佢.....早知叫佢買GUNDAM MARKER......

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

聽你話要買SM01,02... 點呀之前支八號銀同百式金試左唔OK?
銀色不如買SM06...Chome Silver

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-5-26 23:11 發表

我唔洗用車費的...我用脚力(我又恒安走去廣場)先可以買到嫁!;P ;P

唔彩你,我開新post:Q 。

銀級玩家

原帖由 大佬John 於 2007-5-26 23:26 發表
聽你話要買SM01,02... 點呀之前支八號銀同百式金試左唔OK?
銀色不如買SM06...Chome Silver

我岩岩先整好個箱,聽日先試.....
我冇買八號銀,因為預左用SM系,
SM06,下次買,因為我都係買黎試吓邊隻好。:lol

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2007-5-26 23:41 發表

我岩岩先整好個箱,聽日先試.....
我冇買八號銀,因為預左用SM系,
SM06,下次買,因為我都係買黎試吓邊隻好。:lol

你哋所講咩咩SM06幾錢嫁???

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-5-26 23:44 發表

800日圓, 一定要噴同埋用Leveling Thinner開上Gloss黑底...個盒寫住

個箱點搞, 影黎睇下

銀級玩家

原帖由 大佬John 於 2007-5-26 23:52 發表

800日圓, 一定要噴同埋用Leveling Thinner開上Gloss黑底...個盒寫住

個箱點搞, 影黎睇下

你又話Leveling Thinner附著力唔好,
Gloss黑幾號。

銀級玩家

原帖由 DVD迷 於 2007-5-26 23:44 發表

好鬼正,但$35~$40,不過大支D。