設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[其他] 我的珍藏 - "武俠" 實物圖 P.137

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

小鐵人 發表於 2013-7-5 21:23
CHing : 幾時得閒上嚟吹吓水?

鐵人仔: Long time no see, 等我扒下文再吹水

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今次呢2盒印度版寄到嚟香港可以話傷痕纍纍, 不過又正好配合
今次Iron Man3電影內情節, 因為結尾iron man都炸哂!

印度版 - "Iron Man 3" Flipkart exclusive Edition - blu-ray
全方位外盒圖

打開內圖

USB

磁石開關

黑色 Iron Man Glow T-shirt

3D blu-ray
正面圖

背面圖

打開內圖

漫畫書仔一本

印度版 - "Iron Man 3" Amazon India exclusive Edition - probably blu-ray
全方位外盒圖  

打開內圖

Iron Man Mug

Iron Man T-shirt

3D blu-ray (同上面一樣, 不拍照了)

部份Iron Man 3 合照

好, 話咁快又來到collection信箱勒! 首先係度借少少位多謝pbtour4il 同 Hon兄先
今次無佢地幫忙, 我真係無可能入到呢兩盒咁正嘅包裝, 知你地犧牲咗唔少私人時間幫忙,
係度真係要再三感激兩位!

不過你哋咁勤力, 我一樣唔會吞POP, 等我攞D埋藏已久嘅勁力出post,
搏o下大家掌聲, 加下分!

大家睇完呢一post, 感覺點呀? 我就梗係賣花讚花香,話好很正嗰隻, 相信部分
看官可能<詐型>話collection你啲iron man都唔齊同埋部戲出咗咁耐, 重出post?! out咗d.......

我嘅回答: 係呀!都冇計la!個人懶咗嘛...不過近期狀態好似有番d, 咁係有番
d狀態嘅情況下, 又會有乜比大家睇呢? 有勞大家捧場落去!

好勒! 講o下私人野先, 近期玩緊Angry Birds星戰II, 呢隻Game玩得我好興奮
嗰隻, 日玩夜玩, 玩咗半個月有多, 而家先去到第三版第8關, 見人哋炸一聲就見關過關,
從呢一點可能証明我打機係屬於七七地 唔係勒! 寫埋呢幾隻字, 拿拿聲玩番
幾鋪先..........全文完!

這一次, 代表標誌著 "我的珍藏" 作為 藍光天地會 , 努力同大家分享!
這一次, 也還只是波濤洶湧中的一浪, 還會有更大的浪花為你掀起!

序言
"啟動"擊起千重浪, 怒海翻江.......似要將眼前的一切撕碎, 摧毀!
唯一人一拳, 鐵拳無雙.......

"我的珍藏" 年度大作
一人鐵拳 一拳無雙 is coming

評分

參與人數 13威望 +130 金錢 +130 收起 理由
player + 10 + 10
choi2010 + 10 + 10 精彩報告, 我都等緊我訂咗嘅2套!.
bo9bo99 + 10 + 10
jjww7788 + 10 + 10 精彩報告
herox + 10 + 10 精彩報告
saint@silver + 10 + 10 精彩報告
wingb25 + 10 + 10 精彩報告
pbtour4il + 10 + 10 精彩報告
Hon + 10 + 10 超正!
uegili + 10 + 10 超正!
jack331 + 10 + 10
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
david167 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
等你呢個post好耐啦collection兄,終於捨得出喇

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2013-10-14 01:36
今次呢2盒印度版寄到嚟香港可以話傷痕纍纍, 不過又正好配合
今次Iron Man3電影內情節, 因為結尾iron man ...

好耐無咁高水準了,抵加分

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
藤原拓海 + 20 + 20

查看全部評分

退燒了

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

好慶幸我仲在生可以睇到呢個POST, 無俾你呃左, 有時間就SHOW OFF多D啦, 睇你D珍藏我地真係慳唔小, 又或者洗唔小架....

進階玩家

師兄好正呀,要推到你出下一個POST為止

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

睇嚟 ching 都差唔多可以儲齊所以 marvel 系例既版本

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

真係好正既分享

鉑金玩家

精彩,壮观啊!!!   这个稀有货 只能看看养养眼吧!

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

Great works ! Wait for your next report !
Just a beginner !