設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Post76 Admin I

[76-FriendClub 會訊/會員查詢] §◎~ 76-FriendClub 正式成立 ~◎§

關閉 [複製鏈接]

2萬

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

唔知小瑟個張黑卡係咪001?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

同埋家庭人數同收入資料都需要(喎不及妻兒子女)
又唔係申請公屋
會唔會有太多非必要資料

同意C兄所講唔係 ...
edmund8612 發表於 2011-3-24 22:23

其實我地都係參照一般網上會籍申請時需要填既內容去設計申請表的.
不便之處. 請多多見諒~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

剛已申請~但請版主慎用個人資料(保密)更不可轉於第三者
circleli 發表於 2011-3-24 22:26

一定, 我比大家更擔心保安問題, 所以我已經加入了 2048 bit ssl來增加保安性~~~

1. 本申請表已加入Go Daddy is a licensee of the TRUSTe Privacy Program 2048 bits SSL 安全連線證明,保障在申請及投遞過程中有最大的保安連線,以保障閣下之個人資料。
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

雖然要填好多個人資料,但都要表示支持申請咗,希望D資料用完統計之後就即刻註銷啦!仲有點解地址嗰欄冇地 ...
jt24 發表於 2011-3-24 22:29

當4月10日之後, 我就會將所以會員資料在DATABASE中註消. 離線儲存呢~~

謝JT兄提點~

Post76玩樂網.

黑鑽玩家

AV道友

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

回復 64# 小瑟
我覺得未必反映到現實,如果我遲d轉會咪冇左原意?勿介意
另外,如果我想更改登記電郵又得吾得?
Denon:X7200WA
Marantz :MA500 x3
CDP:7003  BDP:OPPO93  
JVC X30B+OS幕
MK系列: 前750,中750,後55T(4隻)
Sub:JL 110
SINE系列:30A, 牆插:SW-2 LP
PC:CANTON,OTHELLO,LOUIS x2

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Post76影音玩樂論壇 提示信息
--------------------------------------------------------------------------------

申请暂时停止, 请10分钟後再试.

5萬

總版管

我見到住址個到可以填澳門..但我SUMMIT個佢話我"未填曬資料",因為我住個到冇第幾座,又唔係屋苑,我估咁既原 ...
taianna 發表於 2011-3-24 23:04

放心, 暫時仲未到100人申請.....同埋依家暫停申請, 修改資料欄位中.
請等等!!!

Post76玩樂網.

5萬

總版管

唔知小瑟個張黑卡係咪001?
minimoai 發表於 2011-3-24 23:30

咁快比你估到既~~哈哈!!!! 我可能申請 000076呢~~

Post76玩樂網.

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

我啱啱填完哂.........即係申唔申請到=-=

5萬

總版管

回復  小瑟
我覺得未必反映到現實,如果我遲d轉會咪冇左原意?勿介意
另外,如果我想更改登記電郵又得吾得? ...
CrazyBull 發表於 2011-3-24 23:34

更改電郵就要更改你在討論區的電郵地址才可, 因為你申請 76 ACCOUNT時係以呢個電郵作認證的!!!

遲D轉會既, 我地會再整多個更改申請表比大家更改就可以呢~~~~

Post76玩樂網.