設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 245141525

[討論] TaraLabs 超時空新紀元線材全面鑑賞會-會後討論

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

taralabs幾多假貨,一定要搵行買

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

睇番舊post,華人會上年八月都做緊七折,M3原價$1680,折左$1200。
即係無平到?定76會員再平啲呢?小瑟大王可唔可以講明啲呢?
AV:65VT50H,Oppo-105,LX-83,HRS-12
2Ch: SA11S2+OCX+10M>C-600F>M-600A
SP: Triangle / Klipsch

科林玩家

回復 72# tomc

M3原價$1,680,折左$1,200,   現在特價 是 HKD 980 - RSC M3 1m .  看見店內 poster 註明.

進階玩家

Anyone has the full range of product discounted price list??

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

各位師兄, 出報導了~~
http://www.post76.com/wordpress/?p=7084

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Ken704 + 10

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Ching唔使太擔心, 我見到小瑟大王有拍片, 睇吓佢幾時share出嚟比大家啦.  ...
ykluk 發表於 2011-6-9 18:29

就係為左條片, 我冇訓二日勒又~~~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Ken704 + 10 + 10 加完一定要再加分

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

睇番舊post,華人會上年八月都做緊七折,M3原價$1680,折左$1200。
即係無平到?定76會員再平啲呢?小瑟大 ...
tomc 發表於 2011-6-10 15:16

以我暫時得知, 佢地7月會有動作, 不過詳情就未太清楚, 總之我一定會爭取除左佢地一般回饋老主顧既優惠之外, 當然係我地76-FriendClub或普通會員既一D額外既優惠啦, 不過詳情同細則當然係由佢地話事啦, 我頂多都係盡力去問, 不過呢一刻當然就唔敢擔保呢~~~~

Post76玩樂網.

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ykluk又有野攞?

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

ykluk又有野攞?
Ken704 發表於 2011-6-11 00:54

呵呵, 我得到既係只要有出席都會有既《Perfect Match 林夕.伍樂城》+《東亞萬歲》+影音極品o者.
抽獎拎到RSC PRIME M3 1m既唔係我, 邊有次次都咁好運呀...

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 77# 小瑟

今日再上華仁睇線,佢地都認得我係當日有份出席嘅76會員,但都表示只得七折。
AV:65VT50H,Oppo-105,LX-83,HRS-12
2Ch: SA11S2+OCX+10M>C-600F>M-600A
SP: Triangle / Klipsch