設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: stephen_brother

[顯示器] Panasonic P50vt30H 有得訂了

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果真係infinite black pro 同VT20一樣,就買VT20得喇,小弟係台灣人買部台規VT20台幣57800,效果真係幾 ...
志緯 發表於 2011-7-9 19:08

我‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥‥
等得。
等多一年。

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

昨天太忙,沒有時間問,今天中午去了大埔中心的豐x問過,資料如下:
$27400包兩副3D眼鏡、一部pan記3D blu- ...
stephen_brother 發表於 2011-7-9 18:34

我昨天先去0個度問過, 佢話未有
$27400 依個價仲平過vt20
ching 可唔可以pm 資料俾我?
thanks

星級玩家

回復 68# stephen_brother

我問過唔要bluray都要#)*)), 如果真係你果個價ok禾!

進階玩家

昨天太忙,沒有時間問,今天中午去了大埔中心的豐x問過,資料如下:
$27400包兩副3D眼鏡、一部pan記3D blu- ...
stephen_brother 發表於 2011-7-9 18:34

我去中原問過要7月尾先有貨,
師兄個價好OK..請PM

星級玩家

真係難選擇.........
應該買部好呢!?

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

已pm俾各位師兄,我先補充一點,昨天到豐X,首先招呼我的是一位女sales,佢按完一輪計算機後,就報27400,我聽完後以為佢亂報;之後再搵另一個男sales問過,個價一樣,跟住問佢包什麼,佢就答我。我仲問佢多一次:「我要vt30,唔係vt20或st30」,佢話:「係呀,冇錯」。
希望幫到各位師兄
stephen_brother

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

今日問過沙田broadway, 25980 淨機, 乜都唔跟, 要埋bluray player + 3D glassesx2+avatar 加3k
最快星期三有貨
似乎ching 問的fortress 抵好多
依家真係十五十六, 要VT20 定係VT30 好?
大行買的話價錢差唔多

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

雖然好多師兄都問到筍價,但我真係有的懷疑。事關低兩個model既st30都要26800/29800定價,而早兩日信興賣報紙,vt30標33800。因此我始終懷疑,會唔會有sales混亂左vt&st 師兄最好問完vt30後再問st30幾$
PANASONIC VT20H
PIONEER SC LX 75
PIONEER BP LX 55
CYRUS 8 XPDQ (WITH PSX)
CYRUS SMART POWER X 2 (MONO)
CYRUS 8CDSE
FRONT: PMC FACT 3
CENTRE: PMC DB1+
BACK: WHARFEDALE
SUB: VELODYNE SPL-1000 ULTRA
MAC

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

雖然好多師兄都問到筍價,但我真係有的懷疑。事關低兩個model既st30都要26800/29800定價,而早兩日信興賣 ...
buzz1229 發表於 2011-7-10 21:58

我起初都有0的懷疑, 但係今日親身問左中原& broadway, 真係依0的價錢

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

依個價,以外國評測,No doubt 入貨。