設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Post76 Admin I

§◎ Post76 九週年台慶版聚 ◎§

關閉 [複製鏈接]

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

六叔對我真係好....
ivanyiu 發表於 2011-11-3 17:45

我幾時都係咁諗!!!

黑鑽玩家

Ultra

76-FC 黑鑽石勲章

報名先 ~~~

黃金玩家

SrZorro

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我幾時都係咁諗!!!
ykluk 發表於 2011-11-3 17:53

似攪基冇.

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

嘩!陸兄你去到咁盡,屍橫片野喎....
ctwdavid 發表於 2011-11-3 00:00

如果佢果日唔出現,肯定比76眾師兄們圍剿,果時佢就知...........咩叫大檸樂嘞

白鑽玩家

超人隊長

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果佢果日唔出現,肯定比76眾師兄們圍剿,果時佢就知...........咩叫大檸樂嘞   ...
sunboy 發表於 2011-11-4 00:18

下場係咁...
我係超人----超人係我
要食樹皮----梗係跟我

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果佢果日唔出現,肯定比76眾師兄們圍剿,果時佢就知...........咩叫大檸樂嘞   ...
sunboy 發表於 2011-11-4 00:18

下場係咁...
ctwdavid 發表於 2011-11-4 00:28

你2位cd王使唔使咁對小弟先, 尋晚食晚飯都仲係好happy架!!!

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

你2位cd王使唔使咁對小弟先, 尋晚食晚飯都仲係好happy架!!!
ykluk 發表於 2011-11-4 00:39

邊個叫你誇下海口喎,萬一...我話萬一小弟出席唔倒未俾陸長老你齒笑一年...........

更正 : 小弟唔係CD王,Soundboy兄同超人兄先係.............

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

又來了

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
一定要參加!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我呢. 2號夜晚9點先落機. 好難得我咁欣賞一班咁無私既朋友仔, 為左一個理想付出咁多. 我照俾錢照去. 支持就 ...
ivanyiu 發表於 2011-11-3 00:34

我真係非常極之無敵地多謝你呀狐少俠, 錢, 你就唔好夾勒, 你報左名先, 你黎到最快最快都10點幾, 收你錢的確係唔公道, 你如果真係唔太麻煩既, 機場你直出到酒家, 我地一定等埋你呀!!!!

真係萬分感激呢~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.