設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Ken704

[活動] 【台慶獻禮】《G.E.M. Get Everybody Moving Concert 2011》遊戲(P9 #86)

新仔玩家

主要原因:因為本身好鍾意阿gem,靚,唱歌又真係好好聽,睇佢既演唱會簡單係一種享受

新仔玩家

問題:"有咩原因令你想睇阿 G.E.M. 今次既演唱會" ??

答案:因為我是G.E.M.的超級Fans , 想跟自己最喜愛的偶像共渡每一刻精彩的時光。
      在腦海留下刻骨銘心的回憶。 即使將來的工作有多繁忙、壓力有多大 ,
        但只要回想一下 , 就能再次感受到與自己最喜愛、最欣賞的人共聚時的點點滴滴 ,
        在心中回顧當時的喜悅心情。

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

好簡單:樣靚~歌正!
加上我賣唔到concert既飛...

黃金玩家

結他他老伯的朋友

"有咩原因令你想睇阿 G.E.M. 今次既演唱會"

因為好想聽佢 live 的 A.I.N.Y.

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵金耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

"有咩原因令你想睇阿 G.E.M. 今次既演唱會"
想睇下佢可唔可以 Get Me Moving

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

得到G.E.M. 親筆簽名派台碟一隻既師兄係命硬好人師兄

5位得到G.E.M.親筆簽名海報1張,  名單如下 :

ayumi678
點解想睇演唱會呀.....嗯.....應該係我第一次係茶餐廳聽到佢唱既一隻歌叫"WHERE DID U GO"的時候
覺得佢既聲線很吸引我!!! 我都聽過佢幾隻國語情歌都很動聽 加上最近的MV的視覺效果都很強有機會的話我都很想去觀看!!
說多句我覺得佢演唱會張POSTER個LOOK好正 好想要一張!!

Sclendan
想睇....

vicchow
已經買哂所有G.E.M.的CD,梗要睇埋演唱會!

jenny031051
因為我愛GEM.我愛MUSIC.
我想睇左GET EVERYBODY MOVING
令我有動力去踏出第1步:)

Hon
好簡單, 未睇過...

(以上5位佳麗稍後會收到我既PM, 通知有關領獎詳情)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
wil-wil + 10 + 10 Good Job!

查看全部評分

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

---

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

又到公佈結果既時侯, 今次先頒5份由G.E.M.親筆簽名海報1張,  名單如下 :

貢邊位???會奪得G.E.M.親筆簽名 ...
Ken704 發表於 2011-11-25 00:58

又冇我份...

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

又冇我份...
pongyusum 發表於 2011-11-25 07:12

我都冇份.............................
何其殘忍.............................
200 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

冇份呀!畀89仔攞咗去,我唔制呀!