設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[影音配件] 神奇的"補"物 – Viablue化震腳

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

分析得好好呀, 呢D原理真係玩到老, 學到老呢~~
小瑟 發表於 2011-11-7 23:12

多謝
起馬訂兩set^^
Pioneer LX83 Oppo 203
Pro-ject 2xperience sb dc Ortofon quintet black s
Aurender X100 Viard
Devialet D440 pro
Proac D18 SC
HRS-10 OS3
MTB6 Symposium Stillpoints

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

唔知用3粒,得唔得呢?
kimcity 發表於 2011-11-7 17:54

唔得的, 呢套設計係一定用4粒落係自己套機既腳上的!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

得,我試過,但效果唔知點解真係冇4粒咁明顯喎。
rlwk2009 發表於 2011-11-7 20:06

呵呵~~~九爺, 你呢句仲神呀~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 110# 小瑟

大王:幾時搞團購先
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」
[img]http://

5萬

總版管

回復  rlwk2009

請問唔知用係p記amp得唔得
andy328 發表於 2011-11-7 22:43

當然冇問題啦, 不過你用咩喇叭先??
我個人覺得用85既話, 呢套野都幾夾, 85轉左低頻快狼型, 再搵佢收一收, 效果會幾好~~~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

回復  小瑟

咁有無同一時間放埋落 BDP 呀 ?
edlsang 發表於 2011-11-7 23:16

................冇了, 我得二套係手, 用鬼埋係5507呢!!!!
我都要再買!!!! 不過我會等埋大家一齊黎~~~

大家要等等, 因為我未囉到最更新既價錢呢~~~~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

回復  小瑟

大王:幾時搞團購先
emuho888 發表於 2011-11-7 23:22

好快, 因為可能要趕15號加價前CONFIRM ORDER!!!!

Post76玩樂網.

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 117# 小瑟

啊!我宜家就開始節衣縮食等你
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」
[img]http://

1萬

三潮玩家

76 榮譽版主勲章76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

呵呵~~~九爺, 你呢句仲神呀~~~
小瑟 發表於 2011-11-7 23:21

我都可能要入多2套呢
My E-mail:rlwk2009@post76.com
Projector:Sony VPL-VW260ES
Screen:OS Pure Mat II EX 90   
AV AMP:RX-A2040
POWER AMP:Emotiva XPA-5
BDP:Panasonic DMP-UB400
前置:Dali ikno 5 mk2
中置:Dali vokal 2 m

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

唔得的, 呢套設計係一定用4粒落係自己套機既腳上的!!!!
小瑟 發表於 2011-11-7 23:21

咁咪要2套

一套比 oppo93

一套比 7005 或 k2

唔知啱唔啱用呢
TV.  :Panasonic HZ-1000 oled
AMP :ONKYO 5010
INT  :Marantz model 30
CD : Marantz sacd 30 N
前置 : ELAC BS403
中置 : ELAC CC241
後置 : ELAC 301.2