設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: cm666

[電源線] Viablue X-60 VS Arcolink 7N 4030 II

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

JPS AC In-Wall ??  是什麼黎ga??  請ching 指點....

另外, 因現在住的地方是租的.  所以牆身應該 ...
cm666 發表於 2011-11-15 15:51

小弟的新玩具,一條有 30A capacity 的電源線,
因其唔使入牆,百搭又好玩,故名之為【痴乜線】。
師兄已有兩條新玩具,玩下新野先喇。
無謂咁多心。

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

小弟的新玩具,一條有 30A capacity 的電源線,
因其唔使入牆,百搭又好玩,故名之為【痴乜線】。
師兄已 ...
plnl88 發表於 2011-11-15 16:13

呢條JPS in WALL 都曾經喺隔離hit過一排
好似本來係設計畀入牆用,所以無廠嘅成品線
得散線,不過list price都成$280呎。
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

得散線,不過list p ...
chhanthony 發表於 2011-11-15 16:38

而家貴左嚕。LIST 成三舊 架。
係啦好鬼少 POST 講。
如果唔係掘到條返黎試都唔知呢條野咁鬼痴線。
唉,我啲 302 同 4003 要二手區見 LOR。

1萬

黃金玩家

得散線,不過list p ...
chhanthony 發表於 2011-11-15 16:38

不過,都一野毒死左黑毛,同喬峰。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實之前拖板用緊MAS 50a HP既。但之后買咗2條x-60,其中一條用起拖板度。發現感覺好似冇以前咁好力水。唔知係咪有銀關係。令到分析力係有,但欠缺咗力水。

1萬

黃金玩家

其實之前拖板用緊MAS 50a HP既。但之后買咗2條x-60,其中一條用起拖板度。發現感覺好似冇以前咁好力水。唔 ...
cm666 發表於 2011-11-15 17:23

Conductor 只是其中一個原因。
重要睇埋廠造呢條線時的目標及 SPEC。
所以小弟一定盡可能摷齊料,千方百計借返黎試埋先決定入唔入手。

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

唉,我 ...
plnl88 發表於 2011-11-15 16:52

300 * 6 = $1,800 + 頭尾 $1,000
$2,800 都可以接受嘅
不如幾個夾訂一圏返嚟,可能可以平啲
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen

1萬

黃金玩家

300 * 6 = $1,800 + 頭尾 $1,000
$2,800 都可以接受嘅
不如幾個夾訂一圏返嚟,可能可以平啲 ...
chhanthony 發表於 2011-11-15 18:11

List price 應該有得講下嘅。
我知道有師兄可以攞到平啲。
我地試到用番 MK 紅頭,4781 尾都可以好正。
做得低我條 終極屎銠4003。

星級玩家

since 2011

76-FC 藍寶石勲章

唉,我 ...
plnl88 發表於 2011-11-15 16:52

Nanotech 305, JPSLap in wall 兩條PC 都在用...
前者影像好,後者用於大力水器材...各有長處**

星級玩家

since 2011

76-FC 藍寶石勲章

各位ching.. 小弟現在用緊p記既85.... 唔知道電源線方面用 X-60 或者 4030II 好呢?   

請各位CHI ...
cm666 發表於 2011-11-15 15:10

Pionner AMP + Acrolink 7n4030II