設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] FUSE: Infinity Power 2 鈀 Pd 13A (呢次真係衰手痕)

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

有啲想 DUB 個班前輩。
話乜野 IP2 鈀屎 比銠屎 提升不多,
直上鉑金先係王道。(後記 於 20120914 : 電視直上鉑金真是終極王道 )
頂~~~~
雞雞跟機線 + 鈀屎, 畫質 = 【終極屎銠4003】呀。
我頂~~~~~
點算呀!
呢次真係衰多手了!

UPDATED 20111215
廿文雞電源線 加了 鈀屎 的 效果

Bassmann 13a
IP2 Pd 13a

IP2 Pd 13a

IP2 Pd 13a

評分

參與人數 5威望 +50 收起 理由
kungfutown5 + 10
R.C. + 10
Vader + 10 日日都捕住個主播!
avlam + 10
tanglapyan + 10

查看全部評分

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

JPS + 鈀屎 的效果
各位師兄, player MTV3200S 係用無換屎的 cheap cheap 跟機牛/線架。
爛鬼翡翠台 576i 都有咁嘅畫汁,
JPS 同鈀屎 都交足功課喇。

黑毛 (Vader) MEETS 鈀屎實錄 :
2011-12-21 02:09 (我)想打實你!

2011-12-21 02:19 求期試咗隻碟!的確冇IP2 (銠)咁乾,聽感唔錯!宜家試緊電視!有光澤咗!又黑實咗!頂!換一粒都咁!又身痕!

2011-12-21 02:43 ......我加埋換三粒!

2011-12-21 21:01 尋日台仔銠去JPS 銠!分析力特然超高!之後台仔銠去JPS 鈀!質感提升!人聲醉人!

2011-12-22 02:31 講明先!晚媽媽試唔真!但如果你粒鈀放頭位的話!嗱嗱臨換番出黎先!銠行頭再比鈀去尾位!包圍感有驚喜! 我今晚都試吓行咗條銠先!然後再鈀比73!

2011-12-22 17:00 LX73用鈀屎!音牆闊咗、包圍感提升、喉嚨聲出咗!不過BASS又輕咗!可能十仔粒銠追唔到個提升!要隊多粒比十仔試吓先!

(搵日 映啲 銠4003 VS 鈀雞線相 你地睇睇)

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Vader + 10

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

吾係呀CHING,又玩屎,雞線加鈀屎會變身做4003,咁勁?快D出report睇下!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

水晶兄又出屎report, 好驚, 要走人...

1萬

黃金玩家

水晶兄又出屎report, 好驚, 要走人...
ykluk 發表於 2011-12-13 17:31

六爺快啲帶埋小人走啦!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

六爺快啲帶埋小人走啦!
plnl88 發表於 2011-12-13 17:33

我定力好(=無錢), 所以唔理你喇~~~

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我係美式 ,所以絕源 !

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

借條試下睇睇先la

1萬

黃金玩家

借條試下睇睇先la
鐵心心 發表於 2011-12-13 17:41

大夫你玩純銀枝架麻。呢啲邊岩你架。

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

8爺又放屎毒