設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

【取碟安排 P7#65】Post76 x 林憶蓮 Re: Workz 優先聽體驗會

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

係wor,胡琳就有入數紙,但sandy呢隻當時即場俾錢,又無收據,怕唔怕俾人冒認去拎碟??

同埋人地簽名版可以與發售日同步取貨,環球唔可以預先給歌手簽名嗎,唱片公司身為第一方都要發售日先有碟俾歌手?

呢個我明白。
我反而擔心的是,胡琳有入數紙做證明,但今次無
怕有人冒左will哥你個名,拎走左隻cd咁點算??

登記果陣會留手機號碼,當天會核對吧?

一次過答曬相關疑慮先!! 每間唱片公司有佢地做法,而且好似 d 好大既公司。當中配合上,特別係對口跟進既人未必如大家想像會咁上心、咁易溝通到,麻煩野亦多到你唔信。不過,交收屬 76 控制範圍,定必做到最理想 ... 安排上一定會確保提碟者是當時人,他講得出自己網名、真名、電話器碼,如有任何問題可提供 ID 望一望確認再簽收就更穩陣。盡量不要找人代領,真有此需要,須於提碟時提供受權信,信中需寫上代領人全名、ID、聯絡電話、代那個人領取及相關電話與領取數量等 (該受權信須收取作記錄之用),甚或當刻有問題時可直接電聯到當時人作電話確認就更理想。

雷因確定到唱片公司下星期送貨日期時,我地會係呢到 + PM 大家整個情況與流程,請耐心等待多幾日,謝謝大家!

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
jack331 + 10 + 10
spencerchan1 + 10 + 10
lamwaikit007 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

專業玩家

76-FC 黑鑽石勲章

再不厭其煩問問,小弟想加訂一隻但雷因兄未有回覆,請問是否不能加單呢?

專業玩家

76-FC 黑鑽石勲章

sorry! 剛看到你回應,不設加單,謝謝!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

大家耐心點等吧。

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

師兄師姊們, 所有CDs 已交 UMG 處理中, 我地都會密切留意進度, 希望盡快將 SandyLam 送入大家手中, 不過大公司做野係有一定程序, 如UMG 咁大規模o既公司, 為求唔想有任何甩漏, 為求盡善盡美, 絕對要留多少時間做功夫,  希望大家都能諒解諒解~~~~~

至於 Post76 團隊, 係我地能力範圍以內做到o既, 一定唔會走大家數, 請大家放一百萬個心~~~~~~

以下為 試聽會當天 的預購名單, 請大家核對一下資料上有無問題, 有問題可PM 小弟或電郵到 grouporder@ post76.com 查詢 , 至於交收安全措施, 小弟同 wil 總已在商討中, 不日內將會公佈, 多謝大家耐心等待~~~~~~

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 5威望 +350 金錢 +350 收起 理由
jack331 + 10 + 10 一定要加分
zardperry + 10 + 10 一定要加分
小瑟 + 120 + 120
wil-wil + 200 + 200 一定要加分
spencerchan1 + 10 + 10

查看全部評分

吾儕雖老且窮,
而道理貫心肝,
忠義填骨髓,
直須談笑於死生之際

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Thanks for the arrangement...

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
lamwaikit007 + 10 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

唔擔心,絶對放心,俾$180可以參與是次活動,已經值得。

隻碟其實喺附屬品,仲有埋Sandy簽名,等吓有乜所謂。

評分

參與人數 3威望 +120 金錢 +110 收起 理由
雷因 + 30 + 30 絕對認同
小瑟 + 10
wil-wil + 80 + 80 用家心得

查看全部評分

新仔玩家

76-FC 藍寶石勲章

謝謝76各位師兄心悉心安排…幾時可以睇到大合照呢? {:9_428:}

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

sb2046 發表於 2014-1-20 01:20
謝謝76各位師兄心悉心安排…幾時可以睇到大合照呢?

耐心等候多陣,相關報告、相等需要待唱片公司與 Sandy 確認後才可發佈!

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

雷因 發表於 2014-1-19 22:44
師兄師姊們, 所有CDs 已交 UMG 處理中, 我地都會密切留意進度, 希望盡快將 SandyLam 送入大家手中, 不過大 ...

多謝Post76 團隊的悉心安排, 我會耐心等候的, thank you
滴答 滴答 光陰過隙
童年俄而成年 秒秒壓逼
一絲一點想記憶
回頭原來搖籃 悄悄褪色