設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[情報/開盒] 超大獲 五星物語 Volks IMS LED Mirage V3 Inferno Napalm

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

首先有野交帶落, 我伸請去澳洲working holiday 簽證批左, 預計五月中走人, o係度交帶聲先, 呢個可能係最後一兩個聞盒post

背包同個盾同有D件 係 runner度係label做Flameunit, 而件LED 素體就label做LED Mirage, 即係出單騎light arm既機會微左, 同埋裙甲果組runner 個size都大過之前D IMS既盒, 即係就算出 典式V3 都唔會係普通IMS 盒既size 同 8,9千yen
斷估

素體既runner size大過一般IMS盒, 又冇留位去一開二

包裝同日本果D有 D唔同, 把劍放係盒入面

Limited Edition!

呢D位陰濕, 如果唔睇晒成本野 或者熟設定, 黐左呢D位 之後就唔可以裝背包

腳眼, 膝頭, 同股位 可以選可動同固定

細果塊係wave既1/144, 睇落比較透同但黃(睇runner個牌仔)
白色甲下低除左有脫模果D 圈圈, 仲有D磨砂面橙皮, 不過外面睇就靚仔過之前D IMS, 唔知底面拋光後會唔會透返D

膊頭似乎可以打開

The Cartograph水貼

我用熱封膠袋封起左

評分

參與人數 5威望 +41 金錢 +30 收起 理由
j.w + 10 + 10 無得買都有得睇
koo9726 + 10 + 10
Andyfai + 10 精彩報告
沙煞比 + 10 + 10 一定要加分
supra + 1 一定要加分

查看全部評分

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
好靚!

專業玩家

Working Holiday, congratulation!
青春真好

銀級玩家

師兄,請問Volks有要求你補交運費嗎?我都有訂,Volks要加運費,而家交涉中。
AndyFai

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

Andyfai 發表於 2014-4-15 11:20
師兄,請問Volks有要求你補交運費嗎?我都有訂,Volks要加運費,而家交涉中。 ...

我買一盒only, 所以冇加運費, 聽講有D要加600 yen

三潮玩家

tomj 發表於 2014-4-15 09:44
Working Holiday, congratulation!
青春真好

搭小巴撞到舊同學, 講開先知最後兩年機會, 咁就決定go 了

專業玩家

大佬John 發表於 2014-4-15 14:06
搭小巴撞到舊同學, 講開先知最後兩年機會, 咁就決定go 了

無負擔, 出去感受下個世界, 值回票價的
我識D朋友以前都去過working holiday, 佢地都會叫其他人去

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜大佬,等你返黎

三潮玩家

睇返個盒原來運費係5000yen, 但係只收左我3500...
買左機票5月中去Sydney, 轉機停新加坡15小時, 朝早11點到, 可以去一日環球影城, 入黑先返機場

專業玩家

大佬John 發表於 2014-4-17 01:08
睇返個盒原來運費係5000yen, 但係只收左我3500...
買左機票5月中去Sydney, 轉機停新加坡15小時, 朝早11點到 ...

重去到影城呢~good