設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: nikon0305

[已售] 韓版Frozen 淨片2D 無盒 $140 (price updated)

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

nikon0305 發表於 2014-4-24 23:43
All hold to ching Mftso.

師兄你又中左mftso招?飛機王

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
yoyo_yoji + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

Greed is good....But it's even Better on Blu-Ray!

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

lawgc8 發表於 2014-5-3 00:26
師兄你又中左mftso招?飛機王

呢條mftso炒家 , 成日放飛機都話要做話白事,有圖為証,冇吹水架. 明明約好七點,又突然WHATSAPP問五點,好唔好..... 都唔知佢係咪傻嘅

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

yoyo_yoji + 10 + 10 超正!

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我比佢放兩次飛机,第一次他用Mftso,第二次他用gogo123,同一人同一电話,不愉快经歷!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Leon $350-->$300-->$280-->$270 (一隻hold比wopa1969,還有多一隻,有意pm我thanks)
Frozen 凈2D 無盒 $180-->$160再減到$150 (粵語對白,中文字幕)
中文字幕
如有興趣,請pm

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

depechemode 發表於 2014-5-3 00:51
呢條mftso炒家 , 成日放飛機都話要做話白事,有圖為証,冇吹水架. 明明約好七點,又突然WHATSAPP問五點,好唔 ...

我識不下10位師兄中佢招,佢hold你地D野因為如果吾hold住先, 佢賣相同既野炒價就冇人買,所以一隻Leon,一隻Frozen, 個個師兄賣佢都走去話hold!!!

成日做白事?屋企有冇咁多人死呀....

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
Kaka1888 + 10 + 10 你個問題好有深度!

查看全部評分

Greed is good....But it's even Better on Blu-Ray!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我認為大王應該做做野, 實在太多受害啫, 佢一個人而搞到呢度咁樣我會覺得好失禮囉, 希望大王可以正視下呢d奇人………
(Post76 Android 手機版送出)

評分

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
Hon 發表於 2014-5-3 16:34
我認為大王應該做做野, 實在太多受害啫, 佢一個人而搞到呢度咁樣我會覺得好失禮囉, 希望大王可以正視下 ...

正所謂<斬草不除根,春風吹又生>,最緊要有冇辦法令到呢位奇人唔可以用任何方式响76重生/復活先係上策!
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
lawgc8 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

銀級玩家

scott0208 發表於 2014-5-3 16:57
正所謂,最緊要有冇辦法令到呢位奇人唔可以用任何方式响76重生/復活先係上策!
(Post76 Android 手機版送 ...

封IP!!!!

評分

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章

nikon0305 發表於 2014-5-3 13:32
Leon $350-->$300-->$280-->$270 (一隻hold比wopa1969,還有多一隻,有意pm我thanks)
Frozen 凈2D 無盒 $18 ...

師兄,如果LEON未有人要,我幫你要!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

thanks to ching pls check pm.