設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: PCMM1

[DAP播放器] [開箱] 性價比高得嚇人的DAP - Hidizs AP100

見習玩家

76-FC 藍寶石勲章

無,但係淘寶唔抵買,我上次在XX店買都只係1630
(Post76 Android 手機版送出)

新仔玩家

garyfungkayin 發表於 2014-10-31 07:49
無,但係淘寶唔抵買,我上次在XX店買都只係1630
(Post76 Android 手機版送出)

有同感!心想睇睇香港有無減價or其它優惠啫!可惜{:9_438:} !剛睇到有位師兄放二手好似幾新!不過價錢…有興趣朋友可以及及{:9_428:}

進階玩家

c0337172 發表於 2014-10-25 23:49
題外話:請教師兄們,在下龜忍東莞十年,近排睇到AKG比通利質到個價殘曬!有無收到風咩解救?有無人對通利 ...

AKG 轉代理, 通利清貨, Q701 已經無貨, 我早幾日入了K545 出街用.

新仔玩家

jazzfonder 發表於 2014-11-22 15:54
AKG 轉代理, 通利清貨, Q701 已經無貨, 我早幾日入了K545 出街用.

唔該師兄。Q701奧產美乎個間有貨,$1998!之前放咗K550,因為聽低音唔夠喉,但好懷念佩帶舒服,外型至愛,K545 外型仲正,請問比起K550低頻有無改善?出街仲方便,恭喜師兄。飛利普近排好似跟風啊,聽講L1個價$799,二手$600咋,X1X2二手多咗,價又低咗,點睇?下次唔知輪到邊隻跳水攞獎,我實拍爛手掌。

專業玩家

想問邊到可以睇到依家最新既固件係幾多
同可以係邊到down?

thx!

進階玩家

scene030112 發表於 2014-12-20 21:55
想問邊到可以睇到依家最新既固件係幾多
同可以係邊到down?

http://www.hidizs.com/EN/Support/Download/

師兄可以從 Hidizs 官網下載
p.s. 小弟的 AP100 已賣比同事放毒害人了,自己就入左 Hifiman 901

星級玩家

pcboydaniel 發表於 2014-12-20 23:43
http://www.hidizs.com/EN/Support/Download/

師兄可以從 Hidizs 官網下載

Search Baidu Hidizs, it has 068 version.
官網 is 067 version only.
Everyone is waiting for 069 as many reports stated that 068 has some bugs but no problem for me.

專業玩家

唔該上面兩位ching

想問下用緊ap100既ching
你地部機播16/44.1 wav大約用到幾多個鐘?
我果部播8個鐘左右有冇就自動關左機
會唔會係舊電有問題?

星級玩家

scene030112 發表於 2014-12-23 17:56
唔該上面兩位ching

It's normal.

進階玩家

scene030112 發表於 2014-12-23 17:56
唔該上面兩位ching

記憶中小弟果部 AP100 約九至十小時續航力,以國磚來講好得了。