設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: dick88

[CAS音響] Cubox

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

bigair 發表於 2014-5-16 10:48
訂左幾耐?我之前都等左兩個月先收到,仲要用email追佢兩次

我已經send在email比佢,佢話這個禮拜會出貨,跟住send email比我連tracking no.
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
bigair + 10

查看全部評分

NAS: Synology DS214play
AMP: OPPO 105D
SPK: Yamaha HS5
isotek evo3 polaris

黃金玩家

bigair 發表於 2014-5-16 01:18
用呢個os,讀唔讀到nas d歌呀?

Sure ok la!

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
bigair + 10

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

edison133 發表於 2014-5-16 13:54
Sure ok la!

咁我試下先,thanks!
Marantz • SAsound • JBL • XTZ • Klipsch • MK • Velodyne • Sony • Oppo • Mcintosh • Focal

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

bigair 發表於 2014-5-16 14:06
咁我試下先,thanks!

voyage mpd 好鬼好聲,一試中毒。
SnakeOil OS in Ediscreation's Haydn > Denafrips GAIA > Rockna Wavedream DAC > icOn4Pro V4 > Nord One SE UP NC500DM Stereo > Volent VL3
平衡隔離牛: Wilmer; LPS: Ediscreation
USB: Ediscreat

銀級玩家

PhantomGTR 發表於 2014-5-16 12:35
我係 paypaly 俾完錢後 solidrun 都 email 同我 confirm 過........ 我只能夠用返 paypal 個  transactio ...

我直接上番solid run網站, 去My Account來睇番個order status, 過咗3個禮拜, 而家都係processing.
落單果陣時係有message話要等到15 May之後.

銀級玩家

剛剛收到email, 終於出貨了.
打算裝voyage mpd試吓先.

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

oldj 發表於 2014-5-16 17:03
剛剛收到email, 終於出貨了.
打算裝voyage mpd試吓先.

你就好啦,我就乜聲氣都無。
SnakeOil OS in Ediscreation's Haydn > Denafrips GAIA > Rockna Wavedream DAC > icOn4Pro V4 > Nord One SE UP NC500DM Stereo > Volent VL3
平衡隔離牛: Wilmer; LPS: Ediscreation

銀級玩家

PhantomGTR 發表於 2014-5-16 17:35
你就好啦,我就乜聲氣都無。

我諗佢地真係15 May之後陸續出貨, 好快到你
師兄你起碼已經有mpd kit, 我而家淨係用synology去DAC, 希望加咗cubox會有改善.

鉑金玩家

下,乜要追先出貨架?咁我都要追下。。。
錢就即日收,貨就。。。
器材: 法國合併機+法國小喇叭+祖國宇宙盤
電處: 美國電源再生+英國濾波+日本隔離牛
電線: 美國波蘭日本香港聯軍

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

oldj 發表於 2014-5-16 17:47
我諗佢地真係15 May之後陸續出貨, 好快到你  
師兄你起碼已經有mpd kit, 我而家淨係用synology ...

如果你打算係 cubox 行 voyage mpd,咁同 NAS 直出 DAC 有天同地的分別呢。
BTW, 你玩得一兩星期,聽慣了 MPD 既聲,咁就同 NAS 及 cubox 換條 CAT7 lan 線,呢聲又係另一回事。