設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

The Guardians of the Galaxy【銀河守護隊】BD

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

簡介:

當一眾MARVEL超級英雄在保衛地球,一個神秘球體卻觸發更浩大的宇宙危機!自稱星爵的亡命之徒因偷去神秘球體,引來宇宙最強不擇手段的司令上將窮追不 捨。為求甩身,星爵無奈拉雜成軍,與神秘女殺手嘉魔娜、復仇戰士達拉斯、浣熊神槍手火箭,以及變種樹人集結埋堆。但當他們發現神秘球體竟然牽涉全宇宙生死 存亡,這班非一般超級英雄侷住化身「銀河守護隊」,以意想不到的奇招強勢出擊,為保衛銀河穿梭宇宙展開連場浩瀚激戰!

英鐵:

黃金玩家

戲院睇完再買BD, 希望快D出 Atmos 版 BD

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

呢套戲無咩衝動入場睇, 等出碟至睇.

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Hon 發表於 2014-7-31 12:22

但有人睇過好正好笑!
就味睇!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

carreyjim 發表於 2014-7-31 18:51
但有人睇過好正好笑!
就味睇!

因為佢俾我個感覺套戲似HELLBOY...我怕怕地加上呢排又唔得閒出街睇戲所以SKIP左先.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

carreyjim 發表於 2014-7-31 18:51
但有人睇過好正好笑!
就味睇!

好笑應該係真嘅。睇trailer都覺得。

但响果兩分鐘內,感覺上太過輕鬆,啲character嘅對白都係講笑多,唔太認真。

NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Hon 發表於 2014-7-31 12:22

我都係咁話
【苦盡甘來】

鉑金玩家

今日睇完,有笑位,有感動位,有爆機位,應該係呢個系列第一套,留咗好多尾,幾年後應該會同其他Marvel英雄聯手大亂鬥,睇2D版感覺良好,好睇過老變4,碟都期待入場睇亦唔會揼,Ok嘅!

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

今日睇全景聲版, 超正!! 又唔悶, 特技又正又有笑位, 準備睇多次!! 起碼今次故事輕鬆, 打你咪打你講咁多耶穌仲咩 期待BD出