設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: sclendan

[重低音] 今日又開左個已被人遺忘既箱~ Sunfire HRS-10

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

呢隻我仲用緊!{:9_407:}
恭喜!恭喜!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sclendan + 10 + 10

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

sclendan 發表於 2014-10-29 16:37
師兄相十仔就肯定更好啦!  

同埋唔知係咪貨尾, 係咪轉新款就黎停產, 我覺得個價都ok, 影音舖間 ...

Ching-$6500 was 3 years back from Mongkok...

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

sclendan 發表於 2014-10-29 16:37
師兄相十仔就肯定更好啦!  

同埋唔知係咪貨尾, 係咪轉新款就黎停產, 我覺得個價都ok, 影音舖間 ...

哇... 十仔都要8千.   我都係用番衛星十好LU>

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sclendan + 10 + 10 一樣得! 平有平玩姐!

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

xianglan 發表於 2014-10-29 16:50
Ching-$6500 was 3 years back from Mongkok...

幾年前我個fd買10"有蛇都要8千幾, 當時我諗過隻8"報俾我7千幾, 12"要9千幾, 多人買就越黎越貴, 趴文見到年頭有位師兄話幫有蛇影音舖買過特價都要7千6, 咁我依家去豐澤買喎, 貴少少預左啦, 我無講價都係8千, 如果阿Q d減返送果隻4舊水harddisc, 咪又係7千6? 所以我咪話好似平左咁囉.
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

鉑金玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

sclendan 發表於 2014-10-29 16:46
師兄, 望望下就會買架喇, 幾年前我都好似你咁架, 想買上多d黎啦 , 呢度好毒架! 我買呢d野算百毒 ...

望得多就會去聽
聽聽下就會買
真係要上多D吸多D毒先得~
見師兄仲買左條補品俾隻十仔WO~

黃金玩家

hangson 發表於 2014-10-29 17:00
哇... 十仔都要8千.   我都係用番衛星十好LU>

一樣得! 平有平玩姐師兄! 開心就得啦!{:9_408:}
..玩AV最緊要識睇開d, d聲唔o岩聽, 苛包又唔生性, 唯有學識用耳仔就架生啦... >_<

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

sclendan 發表於 2014-10-29 17:05
一樣得! 平有平玩姐師兄! 開心就得啦!

{:9_430:} 嘻嘻, 玩住先.  有平野放就問下我. 哈哈

黃金玩家

babywa1119 發表於 2014-10-29 17:04
望得多就會去聽
聽聽下就會買
真係要上多D吸多D毒先得~

仲有如果你身邊有人玩就會死快d既! 我當年起步最初只係想買套Sony套裝連bluray機果d, 個fd同我上sony show room聽下, 跟住帶我行過街口上阿二度, 就係咁......... 得道升......
所以唔好誤交捐友! 如果唔係佢, 我玩緊Sony不知幾好! 平靚正! 慳錢又慳位, 你地話係唔係先!?

黃金玩家

hangson 發表於 2014-10-29 17:10
嘻嘻, 玩住先.  有平野放就問下我. 哈哈

哈哈! 師兄咁你真係預左有排等喇, 我係一個窮人黎架....

鉑金玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

sclendan 發表於 2014-10-29 17:12
仲有如果你身邊有人玩就會死快d既! 我當年起步最初只係想買套Sony套裝連bluray機果d, 個fd同我上sony sho ...

好彩我身邊個朋友都係一齊吸
好似睇下邊個快d中毒咁~~
Sony都好好ga......電視