設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: babywa1119

[討論] AV amp 聽歌

白鑽玩家

jeffmao 發表於 2014-11-4 14:24
K總係金仔夾邊隻DALI?

師兄你又係用DP550
Say個Hi先
就欠一點點 但這一點點 卻很遠

星級玩家

keke323 發表於 2014-11-4 19:31
都話左我用 av amp 聽埋歌喇
(Post76 Android 手機版送出)

SORRY K總, 我見LOUIS CHING甘講以為你係, 所以想8下請教仲有咩野好SPK可以升級諗諗?
唔好意思呀..SORRY
Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d
LG 65LA9700 MTV8000

星級玩家

MDLP 發表於 2014-11-4 20:36
師兄你又係用DP550
Say個Hi先

HI Hi MDLP CHING , 小弟入左2星期 而家成日開550用來聽碟好正呀! 聽野正左好多好多! 不過無機會同其他CDP比較啦, 只知一套金仔係最好不過真係好Q貴, 720真係唔捨得買, 如果再要加寧可食樹皮入A46或A70

Cambridge 751R 752BD Lexicon ZX7 Vlodyne spl1000
Accuphase E460 DP550 ProAc 20R Center C KEF Q800d

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

jeffmao 發表於 2014-11-4 23:05
SORRY K總, 我見LOUIS CHING甘講以為你係, 所以想8下請教仲有咩野好SPK可以升級諗諗? ...

咁又唔洗 sorry...大家吹下水啫   
ching 你 d 架生已經件件精品啦
【苦盡甘來】

星級玩家

keke323 發表於 2014-11-4 23:16
咁又唔洗 sorry...大家吹下水啫   
ching 你 d 架生已經件件精品啦   ...

K總, 小弟D叫過得去就可以...呢度有D CHING架生嚇死人架, 睇完要洗腦的
其實小弟怕煩又唔多時間行街去人地HIFI店混吉及搵2手野, 只有迫自己一入就好小小唔好轉下頭唔LIKE就SELL出去搵來搞

點知入左鬼妹機聽下音樂幾正啊, 又升級線又再正D....不自覺甘步入2CH深淵, 而家俾晒最好既線谷去金仔聽野真係正好多好多架搞到連睇戲都小左, 如果K總對MUSIC要求唔高甘就真係正, 抗毒力強!! 慳好多錢呀

以前小弟以為AVAMP就夠點知都會衰左. 最近唯一搞AV野就係去RADAR買電線插BDP
之前用開果條插左去金仔, 原來BDP插番雞線真係好難頂

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
keke323 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

jeffmao 發表於 2014-11-4 23:43
K總, 小弟D叫過得去就可以...呢度有D CHING架生嚇死人架, 睇完要洗腦的
其實小弟怕煩又唔多時間行街去人 ...

無辦法啦
無錢自然有抗體架喇
【苦盡甘來】

星級玩家

keke323 發表於 2014-11-4 23:46
無辦法啦  
無錢自然有抗體架喇

K總, 你甘講可能會有人唔同意架啊?

3萬

白鑽玩家

- KK-

jeffmao 發表於 2014-11-4 23:48
K總, 你甘講可能會有人唔同意架啊?

好似個名咁....無里頭唔知邊個幫我改左個咁既名
聽落唔知就以為好有錢   
【苦盡甘來】

星級玩家

keke323 發表於 2014-11-4 23:51
好似個名咁....無里頭唔知邊個幫我改左個咁既名  
聽落唔知就以為好有錢    ...

小弟一年前識得上76時都見到一眾CHING叫你K總架啦

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

jeffmao 發表於 2014-11-5 00:28
小弟一年前識得上76時都見到一眾CHING叫你K總架啦

少時總c 領加有錢ke 總點可以唔識

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
louis001 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分