設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: psb

[流行曲] PET SHOP BOYS 2016-17 : Super etc.

鉑金玩家

psb 發表於 2016-9-17 14:15
好消息! 好彩,小弟都未 pre-order,諗住 Amazon UK 購物籃儲夠十隻至 check ...

amazonuk货源已恢复,赶快去订购啦!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
psb + 10 + 10 Got it!

查看全部評分

鑽石玩家

多謝師兄 reminder , 新 B-side "A Cloud In A Box" JCRZ remix, 好有創意好電幻,冇得講 , 好鬼正呀,喜歡電子嘅你要用耳機留心聽晒佢,特別係 YouTube 開頭,第 3:30 分鐘 同第 7:00 分鐘到尾,high 爆 :

評分

Grandmaster + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鉑金玩家

psb 發表於 2016-9-30 01:52
多謝師兄 reminder , 新 B-side "A Cloud In A Box" JCRZ remix, 好有創意好電幻,冇得講{:6_181 ...

相当不错, 电音效果越听越有味道,不比正归混音逊色

評分

psb + 10 + 10 超正!

查看全部評分

鑽石玩家

網上聽咗最新細碟 "Say It To Me" CD single 好多遍,難得psb 呢個級數仲陸續有實體細碟同大碟出,絕對珍惜同支持。全新 B-side 歌 "A Cloud In A Box" 絕對係呢隻細碟極品,另一首 新 B-side "The Dead Can Dance" 亦有睇頭,首歌 YouTube 1:30 分鐘開始電音更明顯,好喜歡呢兩首 psb 式嘅電子,唔吵 , 又可以當電子 spa 哩埋眼聽鬆弛減壓。覺得 Say It To Me (Stuart Price alternative mix) 同大碟原版一樣咁吸引,但專注在節奏上,大碟版反而有更多立體感同回音。好幸運早前12 single 內嘅 Inner sanctum 超正混音版Carl Craig C2 Juiced RMX 今次再度出現在 CD single,真係一個 bonus , 超值!期待快啲收到Amazon UK 嘅實體CD,同時也訂購了 Cathy Dennis 嘅 "Move to This" 2CD Remastered & Expanded 升級版,聽咗佢嘅單碟版都有20年了,2CD 仲正,希望 Into The Skyline 都會再出 2CD

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

Grandmaster + 10 + 10 精彩報告+超正!

查看全部評分

鉑金玩家

psb 發表於 2016-10-5 19:57
網上聽咗最新細碟 "Say It To Me" CD single 好多遍,難得psb 呢個級數仲陸續有實體細碟同大碟出,絕對珍惜 ...

psb兄请check pm

鑽石玩家

Grandmaster 發表於 2016-10-6 12:33
psb兄请check pm

公司今日收到,英國 Amazon UK 新鮮運到,其中兩隻 ..."Say It To Me" CD single 同 Cathy Dennis "Move To This" Remastered and Expanded 大碟 2CD , 仲未拆封 , 師兄果邊又點?

x

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
窮小子 + 10 + 10 有新玩具到手, 開心死 !
Grandmaster + 10 + 10 超正!

查看全部評分

鑽石玩家

Chris 同 Neil 近期在倫敦嘅一段視頻

鉑金玩家

psb兄, 是否还会有下一张单曲cd呢? 有没有新的消息?

鑽石玩家

Grandmaster 發表於 2016-10-21 12:31
psb兄, 是否还会有下一张单曲cd呢? 有没有新的消息?

, 當然係下面呢首啦 (如果有 next single),psb 粉絲們公認嘅首選,仲未有消息,希望咋 ...聽 Super 大碟CD 時,首歌 "Burn" 在 YouTube 第2:00分鐘果段急速電音同爆炸性敲擊每次都好 high,it feels so good .... 醒神,正
http://www.petshopboys-forum.com ... 8975871e4d6439ebb3e

評分

參與人數 2威望 +18 金錢 +18 收起 理由
Grandmaster + 10 + 10 絕對認同
Msuper + 8 + 8 開頭一段音樂真係將唔夠訓的我整醒了一下!.

查看全部評分

鑽石玩家

禮拜六晚召集 singles 大轟炸

x

評分

Grandmaster + 10 + 10 超正!

查看全部評分