設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Denonx6700h

[請教] Budget 1萬至3萬, 請問有咩書架喇叭好推介?

黑鑽玩家

三星玩樂勲章76-FC 綠翡翠勲章

MDLP 發表於 2022-11-7 22:35
可以相唔相信一個人嘅主觀評論
首先就要睇下嗰個人講嘢夠唔夠客觀
拆聲呢樣嘢係非常之客觀

哦,Youtube收貨派就收咗我皮
我有貼條喇叭平過35A片你睇,你評吓先,你唔評都唔係好客觀
大家講野都唔可信,不如打和啦
唔夠講就攻擊人格
我覺得聽完我貼條片,你成條片都拆聲

白鑽玩家

lokki 發表於 2022-11-7 22:38
哦,Youtube收貨派就收咗我皮
我有貼條喇叭平過35A片你睇,你評吓先,你唔評都唔係好客觀
大家講野都唔可 ...

而家只係用youtube客觀分析有冇拆聲
個答案好簡單一係有一係冇
如果有拆聲嘅你嘅論點咪完全唔成立囉
唔存在有人生攻擊

白鑽玩家

冇人話supertower唔係一對好喇叭
值唔值就睇下你用乜嘢機推
正如上面講如果我用單端300b el34
呢對supertower你送畀我都冇用

黑鑽玩家

MDLP 發表於 2022-11-7 22:41
而家只係用youtube客觀分析有冇拆聲
個答案好簡單一係有一係冇
如果有拆聲嘅你嘅論點咪完全唔成立囉

咁我咪貼多條片比你,用Youtube聽野本來就唔正確
咁二條片邊條好,你唔會又話錄音唔同,手機播出黎唔準解釋件事掛
我聽就第二條好過第一條,清晰有高音,低音有冇我唔知
講介紹我介紹6000蚊比樓主,唔客氣講35A我眼中真係好垃圾,得罪人都要講
可以唔認同,但係真係得中頻,其他你當冇既一樣

黑鑽玩家

睇吓呢條片,佢怕得罪人先唔講
係咁圍住個中頻講,唔怕比人又話佢唔客觀又話佢冇資格評咩
頭先D師兄講到100呎空間要用35A,邊對同價以下43唔好過你35A
講黎講去咪避開唔講佢衰係邊,個個都話好聽,我講佢衰咪我唔識野,避嚟避去又收起對野半年冇聽,身體最誠實
上面果個又話自己冇買聽過好多對,咁經典條毛

白鑽玩家

lokki 發表於 2022-11-7 22:45
咁我咪貼多條片比你,用Youtube聽野本來就唔正確
咁二條片邊條好,你唔會又話錄音唔同,手機播出黎唔準解 ...

其實重心係要知道講唔講得出有無折聲
之後講到垃圾又好
講到如珠如寶又好
討論區讀者心中自有評論

黑鑽玩家

MDLP 發表於 2022-11-7 22:56
其實重心係要知道講唔講得出有無折聲
之後講到垃圾又好
講到如珠如寶又好

咁有二條片佢地聽,手機收到貨既,二條片就自有答案
真係唔好神化35A,只不過係有班人既情懷作祟
會買既買咗,唔買既我勸你唔好浪費時間,聽既時候唔好比人水話個中頻點靚點靚,高低頻冇咗都冇所謂
聽音樂中頻冇35A靚都好,高低頻個水準都要合格先係聽Hifi

白鑽玩家

lokki 發表於 2022-11-7 23:04
咁有二條片佢地聽,手機收到貨既,二條片就自有答案
真係唔好神化35A,只不過係有班人既情懷作祟
會買既 ...

唔係唔信你講
不過信你都要有事實嘅始未根據
你叫人信耶穌佛祖都要先真係有個耶穌佛祖
先至再討論信唔信
有無升天或者去到西方極樂世界落地獄
無理由言之鑿鑿講到拆聲
就連個耶穌佛祖都攞唔到出嚟

黑鑽玩家

MDLP 發表於 2022-11-7 23:21
唔係唔信你講
不過信你都要有事實嘅始未根據
你叫人信耶穌佛祖都要先真係有個耶穌佛祖

咁你又有條片,我又有條片
你送對35A比我我又唔玩,我送對Proac比你又係唔玩
我同你分別係邊,我仲覺得Proac條片有高音過你條片
我都未叫人唔信你,你就話我人格問題叫人唔好信我
唔係人身攻擊係咩,總之就35A係垃圾,你可以唔信,你可以話好,相反我都可以話唔好
講個公眾人物國仁都係圍住中頻講,咪等大家分析你可信定我可信
我相信幾版討論夠證明我地二個邊個可信

白鑽玩家

lokki 發表於 2022-11-7 23:45
咁你又有條片,我又有條片
你送對35A比我我又唔玩,我送對Proac比你又係唔玩
我同你分別係邊,我仲覺得Pr ...

可唔可信就建基於對事實有冇誇張描述
如果聽到有拆聲嘅咁咪可信囉
一切都好客觀
不存在人身攻擊