設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[請教] Marantz PM8003 好唔好?

星級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
用緊P記LX72, 想Upgrade前置兼整部Int Amp玩吓, 因聽歌/睇戲 50/50, 前置暫定Quad 12L2, Amp就諗緊馬仔PM8003, 因Like佢黑色, (遲啲或者整埋部SA8003) 筆直不能超過萬2蚊, 有邊度有齊Quad and PM8003 可以試吓?  又見到有師兄放緊CA650C+A, 呢部比較又如何?  但佢冇AV Bypass同埋我想玩SACD, 如揀CA我就要揾ニ手12L2 (其實唔太想...因怕慳嗰二千蚊就賴嘢)
師兄比0的意見.....因完全未接觸過Int Amp......or any other suggestion? (may take action this Friday....)
唔好叫我比多少少去15S2.....一定要堅守預算, 而且我要求唔係好高, 寧願一步一步毒發好過一野身亡..........
C2410+A65+DP550

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

香港Marantz行貨除 (SA-PM KI)(UD8004) (AV&MM8003)外 別的機沒有黑色的 外國才有  ching一下到位 才有最大的分別 一級級玩 你會感覺不到聲音上的進步
Samsung LA52A850
Marantz UD8004
Marantz AV7005
Marantz MM7055
Marantz MM7025X2
JL F112
B&W CM8
B&W CMC   
Mirage OS3SAT

禁止發言

星級玩家

香港Marantz行貨除 (SA-PM KI)(UD8004) (AV&MM8003)外 別的機沒有黑色的 外國才有  ching一下到位 才有最大 ...
terry-chui 發表於 2010-6-23 21:31

SA-PM KI.... 似乎超太遠了.....最敝我荷包不能一下到位呢.......

星級玩家

HK$12k

go for Atoll IN100!!!
ricki 發表於 2010-6-23 22:51

Thanks c hing 推介......但我嗰萬二係包埋對12L2......

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

玩咗2年幾PM7001KI都好滿意,PM8003放心去馬!  

星級玩家

玩咗2年幾PM7001KI都好滿意,PM8003放心去馬!
qq1122yq 發表於 2010-6-24 00:39

最衰冇黑色有啲失望......唔知友誠天X係咪有齊12L2同PM8003呢?

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

ching 們...請問 pm8003 新機幾銀...去到mk問又係唔買唔肯報價...頂...

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

I saw the 2nd hand of PM8003 is around 3.2K, not sure the brand new one. I am thing 15S2, should be below 10K

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

ching 們...請問 pm8003 新機幾銀...去到mk問又係唔買唔肯報價...頂...
dougsof 發表於 2010-6-24 01:49

PM8003無記錯4K尾...