taingaukwai 發表於 2013-4-15 19:52

我都係,第一晩開團已經參團兼再去電郵落實,但上面無我名。雷因兄,究竟喱團係唔係內定團來㗎?{:6_199:}

中東油王 發表於 2013-4-15 20:31

計網上排位,我在fei310之上,点解唔中{:1_329:}

gats 發表於 2013-4-15 20:35

已發入數電郵,請查,謝謝

gats 發表於 2013-4-15 20:42

油王ching,係唔係因為報名無用規定格式??只見已發電郵,我要一條,版頭說明先跟規定回帖,再發電郵確認再計數的

gats 發表於 2013-4-15 20:54

taingaukwai 發表於 2013-4-15 19:52 static/image/common/back.gif
我都係,第一晩開團已經參團兼再去電郵落實,但上面無我名。雷因兄,究竟喱團係唔係內定團來㗎? ...

師兄,會否網路出了問題,可先覆查一下回帖位置,我諗無咁黑暗掛{:6_200:}

taingaukwai 發表於 2013-4-15 21:35

gats 發表於 2013-4-15 20:54 static/image/common/back.gif
師兄,會否網路出了問題,可先覆查一下回帖位置,我諗無咁黑暗掛...

我在團購第九樓個位,就算之前D師兄一人兩條,我點都可以買到一條掛?{:6_140:}

中東油王 發表於 2013-4-15 21:43

我已回覆電郵至版主,如回覆電郵間式有誤,版主認該通知一聲!我見yysky有錯,版主即刻出聲.{:1_330:}

sosoman 發表於 2013-4-15 22:09

雷因ching,小弟有個関於入數提議,
其它團購網站都有咁做,為免混亂及减少
彼此工序,可將認購者1定入數為$1600.01,
認購者2定為1600.02…如此類推,以入數尾
數確認身份,再不必認講者send入數紙,你
又可一目瞭然。

sosoman 發表於 2013-4-15 22:15

即簡單黎講,我是認購者第七位,那麽我
就入數$1600.07...如此這般。

taingaukwai 發表於 2013-4-15 22:32

我唔想理雷因師兄點做嘢,我只係想知個團購是否公開、公正、公平姐。{:6_126:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 【超低音線】Taralabs RSC Subwoofer Cable RCA (圓滿結束)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。