chanchung23 發表於 2013-4-16 11:32

雷因ching 已經攪咗多次團購
每次都係公平公正公開為我地post76兄弟服務

無私的付出
多謝你ching

taianna 發表於 2013-4-16 11:49

雷兄因,我係澳門團友,交收係咪照舊?我發左mail比你.請檢查,thx!!!

taingaukwai 發表於 2013-4-16 12:00

小瑟 發表於 2013-4-16 11:24 static/image/common/back.gif
話時話, 你頭像果條野係咩來的呢???? 好想睇全相呢~~~

小瑟兄,這圖像是頭汪汪狗,網上download,不雅嘢都不會放上Post76,費事教壞細路,多謝小瑟兄。

ivanyiu 發表於 2013-4-16 12:06

小瑟 發表於 2013-4-16 11:24 static/image/common/back.gif
話時話, 你頭像果條野係咩來的呢???? 好想睇全相呢~~~

狗黎架個條 {:6_134:}

中東油王 發表於 2013-4-16 12:17

小瑟兄,雷因兄,我知道你們為廣大網友無私幫助說聲多謝,其實我想知道因為回覆信息有誤,而無法參加團購?等我下次會謹慎回覆你們。{:8_374:}

雷因 發表於 2013-4-16 12:19

taianna 發表於 2013-4-16 11:49 static/image/common/back.gif
雷兄因,我係澳門團友,交收係咪照舊?我發左mail比你.請檢查,thx!!!

師兄, 已回電郵給你!!!

chanchung23 發表於 2013-4-16 12:20

中東油王 發表於 2013-4-16 12:17 static/image/common/back.gif
小瑟兄,雷因兄,我知道你們為廣大網友無私幫助說聲多謝,其實我想知道因為回覆信息有誤,而無法參加團購? ...

ching 唔緊要好快有下次
其實taralabs sub cable 已經唔係第一次攪
不過上次冇咁多人成唔到團

雷因 發表於 2013-4-16 12:47

各位師兄, 首先多謝大家支持, 有關今次團購流程有令幾位師兄不快, 小弟深感抱歉{:6_162:} {:6_162:} {:6_162:} , 團購部會汲取今次經驗, 以後會多作改善, 希望大家不記舊惡, 繼續支持團購部.

以下為截至今天中午12:30 的入數情況, 請大家確認一下, 如有問題, 請大家電郵查詢, 小弟會盡快處理.

雷因 發表於 2013-4-16 12:56

有見今次團購反應熱烈, 昨天已跟供應商要求加單, 但今早收到回覆已沒存貨, 所以有幾位師兄已安排到候補名單, 以下為 waiting list 詳情, 一埃截止入數日期介滿, 若有放棄名額, 將會依以下次序排入認購名單, 到時會再個別電郵通知各位師兄, 請大家留意郵箱, many thanks!!!!

雷因 發表於 2013-4-16 13:01

sosoman 發表於 2013-4-15 22:09 static/image/common/back.gif
雷因ching,小弟有個関於入數提議,
其它團購網站都有咁做,為免混亂及减少
彼此工序,可將認購者1定入數為$ ...

HI 師兄, 多謝你o既意見, 我地會多加考慮; 正因為我地唔係專業團購, post76 更唔係團購網站, 我地只係本住方便廣大會員o既宗旨黎做野, 所以好多野都未必兼顧到, 如有任何地方做得唔好, 希望大家多多包涵!!!!
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 【超低音線】Taralabs RSC Subwoofer Cable RCA (圓滿結束)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。