yuppi 發表於 2014-8-18 09:32

bigair 發表於 2014-8-17 22:42 static/image/common/back.gif
係咪應該post埋yuppi條link參考下呢

月尾出報告,等多陣{:6_136:}

小瑟 發表於 2014-8-18 09:32

yuppi 發表於 2014-8-18 09:29 static/image/common/back.gif
220V 版本定价係 1999 英鎊。

我知呀,如果計英磅我覺得唔抵玩了,依家爭取緊日算返來,希望17萬YAN直對HKD就大人佢,不過可能要自取。但點都好,呢個一定有一年保,不過港行唔會包Firmware update.
(Post76 Android 手機版送出)

yuppi 發表於 2014-8-18 09:39

小瑟 發表於 2014-8-18 09:32 static/image/common/back.gif
我知呀,如果計英磅我覺得唔抵玩了,依家爭取緊日算返來,希望17萬YAN直對HKD就大人佢,不過可能要自取。 ...

如果十七萬円真係抵,不過SONY直購應該冇咁大 discount, 但係如果係220v 行貨,我敢寫包單兩皮野都超值。

wadee 發表於 2014-8-18 13:18

yuppi 發表於 2014-8-18 09:29 static/image/common/back.gif
220V 版本定价係 1999 英鎊。

日元同英鎊差成倍價錢

4Ktv 發表於 2014-8-18 14:07

yuppi 發表於 2014-8-18 09:39 static/image/common/back.gif
如果十七萬円真係抵,不過SONY直購應該冇咁大 discount, 但係如果係220v 行貨,我敢寫包單兩皮野都超值。 ...

呢部可唔可以淨用HD USB 入 play, 唔用電腦 ?用電腦好Q 煩 。

4Ktv 發表於 2014-8-18 14:41

yuppi 發表於 2014-8-18 09:39 static/image/common/back.gif
如果十七萬円真係抵,不過SONY直購應該冇咁大 discount, 但係如果係220v 行貨,我敢寫包單兩皮野都超值。 ...

Sony 野好多時貼就110v , 但如用電子牛好多時實際係 international voltage

edlsang 發表於 2014-8-18 15:01

兩皮野都有好多 choice .......{:6_188:}

yuppi 發表於 2014-8-18 15:25

edlsang 發表於 2014-8-18 15:01 static/image/common/back.gif
兩皮野都有好多 choice .......

兩皮野當然有好多 choice, so what?

rocknex 發表於 2014-8-18 15:28

1. 小瑟
2. cccppp
3. KUNGKUNG
4. rocknex

rocknex 發表於 2014-8-18 15:45

rocknex 發表於 2014-8-18 15:28 static/image/common/back.gif
1. 小瑟
2. cccppp
3. KUNGKUNG

極有興趣{:6_128:}
只要價錢同日版相近,即買。
用 HAP-Z1ES 可以代替CDP or CDT,PC, NAS, DAC, LPS, Coaxial & USB cable
放二手後,補少少錢就可以專心聽歌。{:6_143:}

聽過UDA-1,都對Sony DAC有信心。

Yuppi Ching,苦候多時,快出包膠pls。{:6_125:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: Sony音樂播放機HAP-Z1ES(#115更新)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。