Ck6016970 發表於 2017-12-13 12:26

無舊的重低音!有無半價優惠呀?

Aria Audio 發表於 2017-12-13 12:41

Ck6016970 發表於 2017-12-13 12:26
無舊的重低音!有無半價優惠呀?

你好,唔好意思廠方要求要有舊先可以做優惠!但無限任何要求的,就算電腦個種,連壞都可收{:1_254:}
或可問下身邊朋友有無唔要,謝謝!

kct415 發表於 2017-12-13 14:35

如果只有單元,沒有音箱可以嗎?又或者車用嘅得唔得?

mosmos13 發表於 2017-12-13 15:23

P8V2 有冇現貨,有幾重,如果帶舊十仔可以上北角自取嗎?

Aria Audio 發表於 2017-12-13 15:42

mosmos13 發表於 2017-12-13 15:23
P8V2 有冇現貨,有幾重,如果帶舊十仔可以上北角自取嗎?

你好,
MiniMe P8V2資料如下
Weight : 7.5Kg
Dimension : 278mm (H) x 248mm (W) x 289mm (D)

即場交收沒問題,但由於有部份型號已經缺貨。請上來前致電2324-9968查詢,如需留貨敬請下訂。{:1_259:}
地址: 北角屈臣道4-6號海景大廈B座10樓1012室

Aria Audio 發表於 2017-12-13 16:01

kct415 發表於 2017-12-13 14:35
如果只有單元,沒有音箱可以嗎?又或者車用嘅得唔得?

你好,只有單元或車用重低音都可以!{:6_182:}

Aria Audio 發表於 2017-12-13 16:04

同事送貨仲有我地MiniMe入面最受歡迎的MiniMe P12{:6_212:}

Aria Audio 發表於 2017-12-14 11:31

送貨十吋雙單元P10十仔
連送貨同事自己都要入返隻{:9_407:}

Aria Audio 發表於 2017-12-15 18:30

開箱{:6_134:}

MiniMe P12仲有極少量現貨,有興趣就要快手,如果唔係又要等架啦!

Aria Audio 發表於 2017-12-16 11:54

大家估下呢隻係幾多吋? {:6_141:}

答案係MiniMe P12!{:6_138:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: ☆美國大地震Earthquake Sound「重低音 - 討論及分享」

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。