設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[香港] 証人....J J 小評 (含內容)

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

繼保持通話後,呢部港產片都算係比較影評好既戲,難得有興趣既港產片當然唔會錯過啦!

如果你問我邊套好睇d,其實都算不相百仲,論新鮮感當然係証人啦!故事係講一宗車禍令所有角色串聯起黎,不過呢樣野其實到最後至揭曉,檸檬呢個勇探因為一單為阻止賊人逃走既案件,錯手將無辜女孩殺死,之後另有一單綁架女孩案,檸檬當然唔可以比自己再次犯錯啦,所以無論點佢都要救翻個細路女!

呢套戲影評話家輝做得好,其實絕對係,不過有幕成街差佬都比佢走得甩,真係做戲咁做。其次就係智叔,雖然佢個角色唔係太重要,但無左呢d綠葉,相信套戲會遜色好多。而檸檬就保持一貫演法,初短鬧人果幕我就覺得直頭over左,唔使o益得咁誇呀嘛!

總結:故事同演員都不俗,絕對值得一睇!

鉑金玩家

買左DVD,未有時間睇....

鑽石玩家

山葉幫成員

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

呢套野竟然冇Blu-ray...唉~

鑽石玩家

地心吸力令人意志消沈

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

保持通話,証人兩套我鐘意保持通話多dd
檸檬鬧人嗰段真係好唔自然,唔知點咁....
張家輝做得的確唔錯

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

保持通話,証人我都會入BD...
檸檬鬧人嗰段直頭係傻架啦,我初時以為個故仔係講個精神分裂嘅傻差佬.......

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

o益到拆晒聲,真係嚇我一跳,然後就得啖笑!

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

保持通話,証人兩套我鐘意保持通話多dd x2
張家輝做得的確唔錯 x2

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢套同保持就各有各好, 不過呢套戲做出既氣氛好正, 家輝做到真係比人覺得佢係癲既, 有說服力, 個女仔又好可愛. 唔知大家知唔知, 原來一開場果個女仔同之後比家輝綁架左既女仔, 原來真係孖女來架, 一開場果個係家姐, 之後果個係妹來架~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

地心吸力令人意志消沈

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

佢話要斬個女仔隻手落黎嗰度好緊張!

鑽石玩家

山葉幫成員

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

頭先收到風, 泰盛喺四月八號會出美版BD. 睇嚟我都唔會等港版...