設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: snoopy88

[◆星級分享會◆] Post76 x 羅敏莊《真 SING 情》分享會 (會後分享)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都好想黎,但有野做囉
你又唔約我食飯

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

第個我吾敢答嘴,不過同小吉甘熟又講下尼個系誤解
有睇以往無線訪問有提,離開流行樂壇,去電台同做
Asst ...
agic 發表於 2012-3-9 10:33

好一個反思呢!!!!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

雖然返緊工, 唔可以寫太多, 不過點都要講少少嘢先~~!!  

足足17年既鍾情, 羅敏莊絕對係小弟最熱 ...
ykluk 發表於 2012-3-9 10:40

好一句 "灑狗血同發燒碟其實無conflict" 比個LIKE你~~~

5萬

總版管

佢既演唱會我會睇睇仲有幾多人有興趣, 會去到下個星期一(3月12日)再睇睇究竟有幾多人係會想JOIN埋一起買的, 如果飛數唔超過20個, 我就唔會同唱片公司傾返呢個集體購買既需要勒!!!

演唱會門票舉手人數:
1. 小瑟 480 x 2
2. fungl $480 x 2
3. Tonyx $350 x 2
4. edlsang 480 x 2

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

Yesterday Speaker:
fungl 發表於 2012-3-9 17:08

琴晩40幾皮 配合起來好唔錯
與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

今晚真係登MIMI辛苦, 真係簽名都簽到手軟 , 我地仲衰, 係咁成箱碟比佢簽.

佢真係好野, 仲要個個 ...
小瑟 發表於 2012-3-9 00:08 [url=http://www.post76.com/discuss/redirect .php?goto=findpost&pid=1676619&ptid=108419][/url]

很好的活動,但我齊晚看著16:9 黑衣攝影師魁梧背影
    下次活動最好安排攝影師在後排zoom in啦
saving money for better system(s)

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

琴晩40幾皮 配合起來好唔錯
阿正 發表於 2012-3-9 18:04

But not my cup of tea!!!!!!

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

But not my cup of tea!!!!!!
snoopy88 發表於 2012-3-9 23:32

haha... i have no money buy them, and no space too...., for me it's enough lu .. hoho
與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

新仔玩家

76-FC 藍寶石勲章

多謝各位版大,本人第一次參加活動攪得好好。謝謝各位。