設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ykluk

[喇叭線] 咸水鴨文哥既小喇叭~線 (INAKUSTIK LS-1002)

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復  ykluk

603比1002幼的, 問題係結構上好明顯既難做好多, 而且再開多一對芯, 所以我咁熟手之下最起碼 ...
ropresident 發表於 2012-5-15 10:29

咁睇嚟到我整603時, 都係慢慢分幾日做...唔急得...等埋你呢次團購既蕉就可以開工~~!!

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

記得以前都有放過相嫁
rlwk2009 發表於 2012-5-15 10:02

有個靚仔樣版比你睇啦!
祇回應不推介!
"別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿"

1萬

鉑金玩家

76 榮譽貢獻勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 21# ykluk

我都等到頸都長埋 {:9_412:}

1萬

鉑金玩家

回復 22# KING

king sir你整果d仲靚啦, 好似思思咁靚{:9_430:}

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

有個靚仔樣版比你睇啦!
KING 發表於 2012-5-15 10:48

下次我一定記得~~!!
下個目標就係玩隻牛牛, 等下2個月出糧買隻381同GTX-D-R整一整先, 橫掂我仲有啲x25喺度, 可以做接線, 師傅係咪睇住你呢個post改做並聯就ok? {:9_419:}
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=66073

3萬

白鑽玩家

回復  ykluk

我都等到頸都長埋
ropresident 發表於 2012-5-15 10:53

我自己就無乜所謂, 因為都未搬屋仲未用到喇叭線住, 不過我見有啲ching真係超心急, 歐洲佬做嘢係咁上下喇, 唔係點解經濟咁差...

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

下次我一定記得~~!!  
下個目標就係玩隻牛牛, 等下2個月出糧買隻381同GTX-D-R整一整先, 橫掂我 ...
ykluk 發表於 2012-5-15 10:55

做接線如比2ch訊源用,X25都可以,但比AMP或其他器材用X40或2.5單支銅會好d,
我其實已經改哂拖板呀啦,你個post都唔update,要睇就睇呢個啦!
http://www.post76.com/discuss/vi ... &extra=page%3D1
祇回應不推介!
"別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿"

1萬

鉑金玩家

回復 25# ykluk

X-25 唔好拎黎用啦, 真係唔掂的.
x-60個低頻都唔掂, 唔好講x-25了.

x-25放左比我玩就算啦{:9_421:}

1萬

鉑金玩家

回復 26# ykluk

所以好憎d死鬼佬, 日日拖, 月月拖, 年年拖.........
你估拖地咩{:9_406:}

3萬

白鑽玩家

做接線如比2ch訊源用,X25都可以,但比AMP或其他器材用X40或2.5單支銅會好d,
我其實已經改哂拖板呀啦,你個 ...
KING 發表於 2012-5-15 11:07

隻拖係比2ch用, 等我搵吓除咗x25, 有無啲2.5mm單支銅喺度先...
我都有收藏呢個post, 照跟你呢個做的確係正啲, 不過應該有排搞...我都會慢慢試既~~!! {:9_421:}