設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

[主題新聞] 全港影音店黑名單事件簿總覽 ... (不定時更新)

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Tomy 發表於 2013-2-6 17:30
香港的D&M和數碼坊=(天下、國際、金富、盈富)
跟本就有千絲萬縷嘅關係,
天龍、馬蘭士 的Hi End級机種,

我會記住這串「名店」
香港的D&M和數碼坊=(天下、國際、金富、盈富)跟本就有千絲萬縷嘅關係,

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

homantin 發表於 2013-4-8 20:29
我會記住這串「名店」
香港的D&M和數碼坊=(天下、國際、金富、盈富)跟本就有千絲萬縷嘅關係, ...

我都要記住...

星級玩家

大家去灣仔HIVI投影機專門店小心D,生意手法唔正當,舊機當新機賣。
〜〜〜〜〜〜各位新手門小心〜〜〜〜〜〜

專業玩家

禁大件事!我armarm先想係佢度買 Dali IKON 1 MK2!佢出$5900,要訂三日有貨!豐澤就出$6600,一個月先有貨!攪到都唔知信邊個!最慘Dali又唔係度度有,唔知點好!

黃金玩家

stevenwcp 發表於 2013-6-7 01:35
禁大件事!我armarm先想係佢度買 Dali IKON 1 MK2!佢出$5900,要訂三日有貨!豐澤就出$6600,一個月先有貨 ...

Dali 上柏裕16樓太陽有上去問問

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

stevenwcp 發表於 2013-6-7 01:35
禁大件事!我armarm先想係佢度買 Dali IKON 1 MK2!佢出$5900,要訂三日有貨!豐澤就出$6600,一個月先有貨 ...

去豐擇啦, 成日有啲信用咭優惠, 差唔係好遠, 有咩事, 啲SALES 幫你搞掂, 佢哋心態係打份工, 最緊要啲客唔嘈就得!  去星光行嗰間啦, 啲SALES PRO啲, 同埋又少啲人, 啲SALES可以陪你點玩都得, 又可以CHECK不同價錢, 我好鍾意喺嗰度試嘢, 之前一出就去玩部安記828

2萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

sam12345 發表於 2013-5-23 21:33
大家去灣仔HIVI投影機專門店小心D,生意手法唔正當,舊機當新機賣。
〜〜〜〜〜〜各位新手門小心〜〜〜〜〜 ...

Ching 何解有這睇法? 何否長告知 ......
Elac 249 & 241
KEF Q500 surround speaker
KEF T101 Atmos speaker
MK X10 Subwoofer
Yamaha CXA5100
Ediscreation 後級 7ch
Ediscreation HIFI HTPC
Panasonic 65VT60H
Rockna wavedream Dac
Modwright LS100 & KW

見習玩家

深水埗新X田舊機當新機賣, 生意手法唔正當, 各位要小心

銀級玩家

金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

我都乃左野呀, 上年年尾買隻全新水記MK, 5夠半年出事. 話就話肯同你整. 點知整完返來多左條刀疤, 再加兩條傷痕!
一句5好意思"可能係D運輸問題", 咁就無仇報! 仲叫我比多2K換隻新比我, 佢都痴孖根. 換隻行貨就制!
最大獲係前兩日又壞Q左, 整完都五夠一個月, 最夠慶就係條廢柴伙計同我講, 話佢地個師傅五肯整. 我叫條柴搵長周同我傾.
條長周打來, 淨係識得講: "咁你係咪開心先", P佢臭K, 又壞機, 又整花部機, 點開心? 仲要再壞!
我心諗係咪要多謝你? 仲叫我比佢地整多次. PK啦你!
而家又再壞都5知壞乜? 已經交左比D專業人仕檢查! 有結果再同大家報導!  

(此事千真萬確, 昨晚才同個PK長通電)

AV WEAPON'S                       MUSIC WEAPON'S

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

quntinchan 發表於 2013-7-9 17:59
我都乃左野呀, 上年年尾買隻全新水記MK, 5夠半年出事. 話就話肯同你整. 點知整完返來多左條刀疤, 再加兩條 ...

Mk邊隻形號?
有咩問題出現呢?