設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[外國] 「波叔」最新(凸級)巨獻 (Bruno) !

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

在「MTV電影頒獎禮2009」中成功突襲夾爆 Eminem的喪笑男星 沙查高漢巴朗 (Sacha Baron Cohen) (凸級)巨獻!!

中文片名實在太長.... 標題都出唔到!自已睇!!

(香港版預告) 全城優先播放!

故事大綱:
波兒身為時裝騷主持,諗住直擊米蘭時裝周,點知一擊即時搞禍個騷。俾監製豉椒炒魷的波兒深信自己魅力沒法擋,此地不留人,自有留人處。決定同助手路仔一同闖盪阿美利堅做超級巨星。要紅一定要夠曝光率,波兒積極出席各大小名人專訪節目,由真人騷明星至政客大小通殺,並且大騷本錢同「細佬」以答謝觀眾,激到嘉賓以拳頭相報。

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

而家仲用個片名去攪Gimmick,香港啲宣傳人員真係技窮了.........

諗嗰位不知是否上次諗 "波叔" 嗰位,若果係上次只用咗十六個字,今次其實想用十八個字粗口做片名,點知變咗十八個爛gag串字,不如再玩大啲,叫 "波兒出城之妖壇教祖三點「畢露」搞硬美國佬 上篇:騎呢米蘭時裝直擊後台春色無邊搞搞震"  咪仲正.......起碼唔記得套戲講乜,都會記住有套嗡唔出個片名的三級片嘛!!!

不過話時話,其實諗幾長個片名都唔係一個問題,是關唔喜歡呢套片嘅人都唔會入場睇,即係連片名都唔會記住啦,若喜歡此片的人無論改甚麼片名都會入場睇,改咗個咁騎呢嘅片名,仲會令呢班fans睇得仲起勁!!!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

e條友癲+~~~勁好笑!!

鉑金玩家

omg,haha!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

講真......呢套片送埋戲院包場包專車接送另加十晚五星級酒店總統套房及十圍富臨天九翅乳豬席全體兼搵埋全城美女陪坐一晚都........唔會睇!!!