設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: lawzelda

[其他] 大工程

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

lawzelda 發表於 2014-2-23 08:04
系,甘都估到!

一睇件數同果地板就估到了,哈哈!

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

man3006 發表於 2014-2-26 11:00
CHING想問下邊度買LEGO平D?
小弟想入馬士基,SIMPSONS,GHOSTBUSTERS............

香港基本上都係現時點架啦,得佢果度最多鋪最齊,否則就係反斗城等做特價時買

SIMPSONS,GHOSTBUSTERS都應該唔會有行貨,美國代購或直ship可能會平少少,但要有心理準備果盒會扁!

馬土基係想買新果隻嗎?找馬士基的員工睇下公司內部紀念部有得賣未就知有無得平!

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

man3006 發表於 2014-2-26 15:07
隻野要幾銀呀

公價1500
ONKYO5530前级 REL S3  KRELL S300i. 後级 xpa5
Atmos JBL X  LEXICON DD8
SONY  HX750   BEN Q W1080ST+
Kef R500 R200c 後置  MK M55T
Madison e3Extreme 1 x3
  Cambridge  Audio751
PS3  Xbox360 Will U  P

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

阿定 發表於 2014-2-26 15:24
香港基本上都係現時點架啦,得佢果度最多鋪最齊,否則就係反斗城等做特價時買

SIMPSONS,GHOSTBUSTERS都 ...

頭先行完現時点,没有simpson,之前係荃湾見到有,但吾知幾錢!
ONKYO5530前级 REL S3  KRELL S300i. 後级 xpa5
Atmos JBL X  LEXICON DD8
SONY  HX750   BEN Q W1080ST+
Kef R500 R200c 後置  MK M55T
Madison e3Extreme 1 x3
  Cambridge  Audio751
PS3  Xbox360 Will U  P

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

阿定 發表於 2014-2-26 15:24

SIMPSONS,GHOSTBUSTERS都 ...

經現時點訂會唔會比佢食好多?
如果我有人在美國幫我收,會唔會平D?
馬士基,SIMPSONS,GHOSTBUSTERS係咪上返LEGO官網訂?
TV:Pan記TH-P65VT50H
投投:Sony VPL-HW50ES
AV AMP:SC-LX87
前:Focal 826VW
中:800VW
後:DOME X 6
十仔:JL F-112
BDP:OPPO 103 & PS3

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

lawzelda 發表於 2014-2-26 15:59
頭先行完現時点,没有simpson,之前係荃湾見到有,但吾知幾錢!

美國賣USD200,
Y記見到有人放二千幾
TV:Pan記TH-P65VT50H
投投:Sony VPL-HW50ES
AV AMP:SC-LX87
前:Focal 826VW
中:800VW
後:DOME X 6
十仔:JL F-112
BDP:OPPO 103 & PS3

行動組版主

lawzelda 發表於 2014-2-26 15:59

兩千幾,SIMPSON要開口問,因為好大盒,好多鋪都無Display出來!我呢期買Lego Movie的Prodcut,一星期最少行一次,所以呢期比較熟行情,哈

行動組版主

man3006 發表於 2014-2-26 16:43
經現時點訂會唔會比佢食好多?
如果我有人在美國幫我收,會唔會平D?
馬士基,SIMPSONS,GHOSTBUSTERS係咪上返 ...

睇你美國返來香港果程用咩寄,運費幾錢,同埋睇你朋友的地區收幾多 tax!現時點訂大路野,有可能平過自己買,但好似SIMPSON呢d因為美國都缺,一定唔會平賣比你!