設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 一飛魂一

[討論] Rhines Stage系列升級Stage5 會有幾多C兄會升級?

科林玩家

其實兩面都吾好嘈喇-_-
反翻正題喇 始終耳聽為實
未聽之前 大家講咩都無用嫁

鉑金玩家

總之對CP完全冇好感,之後就算upgrade都係揀番ve...佢呢排見個勢去哂VE度,咪係度瘋狂更新個Facebook製造氣氛(係咁post影客試耳機既相)之前個Facebook成年都唔更新下.....,而家重請埋打手,痴線架

進階玩家

lokkk 發表於 2014-3-2 11:36
由你頭post講埋cp服務點好點好都已經離題啦師兄

C兄我講前題話系討論耳機!
CP服務有改變作風系同大家分享知道!
同問有幾多C兄會升級!
耳機:UE 18pro  stage5 EQ8 FX850 ER4B
播放器: DX90官mod QA360mod

進階玩家

紅黑紅黑 發表於 2014-3-2 11:39
Ching眼見你一直講到知到stage5係點,又點好點好其實VE6同stage5 demo都未有以咁清來仲叫人買Stage5,真心 ...

第一系全新完全沒有的調音所以我講未知
第二我本身有用只系加多粒單元調音改變
所以多提及左好正常!
而前者我都絕對系有興趣等試DEMO!
耳機:UE 18pro  stage5 EQ8 FX850 ER4B

高級玩家

一飛魂一 發表於 2014-3-2 12:02
C兄我講前題話系討論耳機!
CP服務有改變作風系同大家分享知道!
同問有幾多C兄會升級! ...

係係係
CP既改變作風就係寫保證書嘛,遲到回扣
一間正常做生意既店洗鬼做d咁既野

好呀,我地繼續講stage 5啦
有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

高級玩家

hke3g2006 發表於 2014-3-2 12:02
總之對CP完全冇好感,之後就算upgrade都係揀番ve...佢呢排見個勢去哂VE度,咪係度瘋狂更新個Facebook製造氣 ...

自high既氣氛

可能望鏡頭減500
FINE!

高級玩家

一飛魂一 發表於 2014-3-2 12:08
第一系全新完全沒有的調音所以我講未知
第二我本身有用只系加多粒單元調音改變
所以多提及左好正常!

求你隻stage聽感
FINE!

進階玩家

hke3g2006 發表於 2014-3-2 12:02
總之對CP完全冇好感,之後就算upgrade都係揀番ve...佢呢排見個勢去哂VE度,咪係度瘋狂更新個Facebook製造氣 ...

其實兩邊都有新野出系玩家既福音!
等DEMO 試完岩自己就上 期待期待

進階玩家

lokkk 發表於 2014-3-2 12:08
係係係
CP既改變作風就係寫保證書嘛,遲到回扣
一間正常做生意既店洗鬼做d咁既野

C兄你仲清楚過我

進階玩家

lokkk 發表於 2014-3-2 12:11
求你隻stage聽感

Stage4
小弟文筆不好未能深層次表達出來 見笑見笑!
人聲甜高清偏柔   樂器定位好分離位同層次都比18PRO更好
音場擴而闊好有演奏大廳的感覺
現場感氣氛都是一流 底頻下潛好深 彈而軟量大而不會過多
現時試聽整體最為平均的一對