設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] 詢問有關LEAR BD4.2既聽感

新仔玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
LEAR呢隻香港本地品牌既四鐵二圈耳機都出咗一段時間
但係發覺網上好少人評價佢既聲 有冇師兄試過呢隻耳機?

科林玩家

其實你都可以上去佢地門市聽呀

又唔係d咩無得試嘅嘢

個人聽感就係: 正正常常 耳機一隻囉
有聲出 無咩特別印象留到比我咁

新仔玩家

76767 發表於 2014-4-28 10:30
其實你都可以上去佢地門市聽呀

又唔係d咩無得試嘅嘢

上得去試都只係時間問題 有時工作關係搞到無乜空閒時間去落試
平時都係靠上吓黎76睇你地播毒 望梅止住渴姐
但你有冇得具體d講下d聲係點 話曬你係試過呢隻耳機 出面真係無乜佢既聽感

星級玩家

Head-Fi 友

76-FC 藍寶石勲章

gg9120ss 發表於 2014-4-28 22:49
上得去試都只係時間問題 有時工作關係搞到無乜空閒時間去落試
平時都係靠上吓黎76睇你地播毒 望梅止住渴 ...

老老實實.........算啦
Fitear Private 333 + ORB Clear Force
Current: Sony NW-ZX300
Retaired: AK100, AK100II, AK300, AK240

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

真系冇乜人有興趣comment呢個牌子

銀級玩家

你去返「含鉛」自己個網應該多D人講。

商業世界嘛,師兄你明既。

新仔玩家

henryctw 發表於 2014-4-29 10:20
你去返「含鉛」自己個網應該多D人講。

商業世界嘛,師兄你明既。

呢個牌子生意手法唔好定係耳機有問題?
見你地講到好衰咁

進階玩家

gg9120ss 發表於 2014-4-29 12:07
呢個牌子生意手法唔好定係耳機有問題?
見你地講到好衰咁

唔係想踩"呢個牌子", 但幾年前開始玩耳機嗰時, "呢個品牌/鋪頭"由頭到腳趾尾都有問題, 呢到有啲元老級ching都應該知道:

當年, 老闆會喺自己個網到同啲客開火
我自己做過嗰到客人, 當年職員態度真係不敢恭維
當年啲所謂cm, 你求其攞對好少少嘅耳機都KO佢

我冇講"呢個牌子"係乜野呀, 我驚又好似前排個ching咁比"某人" 追究, ching自己參詳啦
Source: IPC, iPod Mini, iMod, Fuze
AMP: P4, HA3
DAP: Dx50, Dx90, Dx100
In Service: VE4, IM-70, Q701

高級玩家

SCLEE 發表於 2014-4-29 08:57
真系冇乜人有興趣comment呢個牌子

係無乜人敢公開comment者
大家都唔想講句真心comment就比某牌d員工打手窮追猛打,
夾硬將你d真話標籤成:商業打擊,針對
甚至賊喊捉賊,詆毀你係職業打手

拿,我無講咩牌,大家心照好啦

星級玩家

Head-Fi 友

76-FC 藍寶石勲章

無名小卒 發表於 2014-4-29 13:06
唔係想踩"呢個牌子", 但幾年前開始玩耳機嗰時, "呢個品牌/鋪頭"由頭到腳趾尾都有問題, 呢到有啲元老級chi ...

依加啲調音都唔好得去邊
都係on8+1調音
仲夠膽死開價成皮野
Fitear Private 333 + ORB Clear Force
Current: Sony NW-ZX300
Retaired: AK100, AK100II, AK300, AK240