設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Cogor

何處購得台版Bluray

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

happyroland 發表於 2015-6-2 15:04
題外話,sonson兄,想問手機版怎post 相?
我唔識呀?

題外話回覆,  得App版本先有得上傳圖片,手機版暫時未有得上傳
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

Cogor 發表於 2015-6-2 10:28
咁師兄有冇聯絡電話,可否PM 我?
以及一般要訂多久?
(Post76 Android 手機版送出) ...

我幫你唔到,因未訂過亦唔知電話

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Shop 15, B/F, Prosperity Building, 6E Nelson Street, Mongkok, Hong Kong

九龍旺角奶路臣街 6E 號德發商場地庫 15 號舖 : (852) 2771 4160

試下 呢個電話 仲通唔通? 這個是大鋪嗰間的電話。

因為唔知你訂個隻是什麼碟,樓主可以試講出來,因為呢度嘅師兄,都會清楚有那些藍光,可能已經絕版。

來貨 快 或 慢,應該都冇人知。因為都要睇下隻是否仍有貨。如果想快有,當然可能要付更高的運費。

銀級玩家

Cogor 發表於 2015-6-1 22:57
旺角德發地庫都好似有兩三間
唔知邊間好呢,煩請賜教!可否PM 我?
(Post76 Android 手機版送出) ...

得兩間,一間女人舖(大舖)、細舖響斜對面。

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

durden 發表於 2015-6-1 13:39
www.book.com.tw
www.jsdvd.com

我剛試過博客來買Bluray
但有一問題,我輸入中文地址時是冇亂碼問題,但一交易完成就變了亂碼 (部分文字,個“邨”字不能顯示,變成英文字加數字,即邨,咁我發電郵去問,話叫我提供英文地址,咁我咪上去再改囉,點知無論點入都話非完整地址,激到彈起,又要再發電郵告知兼順便提供英文地址,現在等覆
第一次網購就有不愉快經歷,唉

黃金玩家

Cogor 發表於 2015-6-4 00:03
但有一問題,我輸入中文地址時是冇亂碼問題,但一交易完成就變了亂碼 (部分文 ...

最穩陣一定係英文地址,而顯示英文地址不完整,你是否省/區果處留白了?

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

Cogor 發表於 2015-6-4 00:03
但有一問題,我輸入中文地址時是冇亂碼問題,但一交易完成就變了亂碼 (部分文 ...

佢覆完話已更新地址,但事實是未更好
又要再發電郵追問,唉,到底點搞

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2015-6-2 12:02
係Cogor兄你冇用到啫, 唔代表手機版冇PM功能, 剛剛用咗手機版PM你   

題外話,SonSon兄幾時有IOS版慨POST 76 手機/平版APP呢??
退燒了

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

其實我都想買隻台版聽說,好耐之前見過德發細鋪有,但近期去過幾次都唔覺眼,請問有無C hing見有現貨賣呢!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Cogor 發表於 2015-6-4 11:12
佢覆完話已更新地址,但事實是未更好
又要再發電郵追問,唉,到底點搞{:6_18 ...

我又無你呢個問題wor, 跟住照填英文地址就搞掂.