設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Sam6999

[入耳式] UE 11 PRO,走上不歸路!

進階玩家

cryushin 發表於 2016-2-1 21:09
多數都唔難 cm其實最重要睇player嘅質素

Yes師兄,動鐵易推過動圈

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

請問師兄係咪digital scanning度耳模?係咪要去返思維個office度訂做,定係出面已經有鋪頭digital scanning呢種服務?
(Post76 Android 手機版送出)

進階玩家

jasonfussy 發表於 2016-2-2 14:33
請問師兄係咪digital scanning度耳模?係咪要去返思維個office度訂做,定係出面已經有鋪頭digital scanning呢 ...

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=205403236174261
我係落舖頭度耳模架 嗰期有推廣(free耳模費)

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

岩岩終於收到電話...我果隻終於拎得啦...但小弟聽日先有時間去拎

進階玩家

kin04 發表於 2016-2-2 17:01
岩岩終於收到電話...我果隻終於拎得啦...但小弟聽日先有時間去拎

恭喜師兄
真係可以農曆新年前取貨喎

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Sam6999 發表於 2016-2-2 16:07
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=977518502296060&id=205403236174261
我係落舖頭度耳模架{ ...

咁攞貨都係去返同一鋪?
買碟時間多, 睇碟時間少

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Sam6999 發表於 2016-2-2 18:16
恭喜師兄
真係可以農曆新年前取貨喎

係呀...差吾多三個星期

進階玩家

jasonfussy 發表於 2016-2-2 19:13
咁攞貨都係去返同一鋪?

係牙
應該d貨一次過送到"思維"總部,然後再分派去已有訂單嘅店舖

進階玩家

部ue 11pro聽左幾日之後,感覺最強係d音場真係好闊!
一般公模耳機好少有呢個效果...cm將聲音嘅"屏蔽感"消除左...d音色好明亮好通透
雖然係4單元耳機,但係cm係調音方面應該落左唔少功夫用過cm耳機真係返唔倒轉頭
仲有隔音超級勁聽緊歌嘅時候..耳朵近乎與外界隔絕

專業玩家

Sam6999 發表於 2016-2-2 20:10
部ue 11pro聽左幾日之後,感覺最強係d音場真係好闊!
一般公模耳機好少有呢個效果...cm將聲音嘅"屏蔽感"消除 ...

師兄,我唔系來挑機,唔系扮老屎忽, 我都有用ue 11pro, 07年ue 11pro一LANUCH出來就出, , 當時JERRY HARVEY仲系UE到做..耳機我近年自己聽既耳機唔多, 音場要闊既, 早年既13PRO, 16PRO,以至近年S-EM6都比ue 11pro闊..
到16年出既ue 11pro調音同以前既有冇變我就唔知呀,.無論如何ue 11pro都系好耳機

至於CM隔音超級勁..我就覺得做出來既CM FITTING 做到幾FIT都好, 當你PLAYER唔PLAY音樂,你帶上CM耳機後,人地系你身邊同你講野,你都會聽到既, 真要隔音超級勁就要用番爛當年SHURE出既"鞋十十"既黃棉塞爆耳道,隔音既效果就唔錯..