設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[Soundbar] 入手Sony SA-RS5 後置無線喇叭

銀級玩家

三星玩樂勲章

李ダニエル@FB 發表於 2022-6-11 14:53
你講得啱,我而家就係長期插住電。我相信佢入面嘅設計應該會有考慮到你所講嘅問題,希望會有安全設計,如 ...

多謝解答
以我估佢無所謂既安全設計,所以必定係差住電去用,
你既意見令我有少少心動架喎

要再考慮下先~
現在D YEN平,$4千落到樓又真係幾吸引

高級玩家

😅我都有興趣買。有無途徑提供呀!師兄

高級玩家

李ダニエル@FB 發表於 2022-6-11 14:54
60000 yen入手,運費三百零蚊港紙。DHL直接送上門。連運費,大概3800-3900左右。 ...

我都有興趣買。有無途徑可提供呀!師兄😅

星級玩家

FreemanWon@FB 發表於 2022-6-11 15:51
我都有興趣買。有無途徑可提供呀!師兄😅

https://buyee.jp/rakuma/search?keyword=SA-RS5

我自己喺呢度買。你可以搵其他代購網買。

高級玩家

李ダニエル@FB 發表於 2022-6-11 17:04
https://buyee.jp/rakuma/search?keyword=SA-RS5

我自己喺呢度買。你可以搵其他代購網買。 ...

唔該曬師兄🙏🙂

銀級玩家

三星玩樂勲章

李ダニエル@FB 發表於 2022-6-11 14:53
你講得啱,我而家就係長期插住電。我相信佢入面嘅設計應該會有考慮到你所講嘅問題,希望會有安全設計,如 ...

其實呢幾個月一直睇都係3強之爭
三叔,索尼和Bose
Bose無得諗得1個hdmi入死症,音色更好都死
三叔 990B vs 索尼A7000
希望盡快決定到😔

星級玩家

陸奧BB 發表於 2022-6-11 22:46
其實呢幾個月一直睇都係3強之爭
三叔,索尼和Bose
Bose無得諗得1個hdmi入死症,音色更好都死

好簡單,你用三叔電視機就用三叔SOUNDBAR,SONY電視機就用SONY SOUNDBAR。
我用SONY電視機,一開電視就會連SOUNDBAR一齊開哂。熄電視,都一樣。用SONY電視遙控都可以調教SOUNDBAR設定,音量等。

銀級玩家

三星玩樂勲章

李ダニエル@FB 發表於 2022-6-11 22:55
好簡單,你用三叔電視機就用三叔SOUNDBAR,SONY電視機就用SONY SOUNDBAR。
我用SONY電視機,一開電視就會 ...

我現在用緊樂聲oled電視,話說回來,oled電視無諗過用左兩年半都無事,極粗用都無理燒吾燒烘問題
一直有諗如部電視出事,黎緊轉邊隻牌子,
樂聲oled畫面贏晒但OS好out,用andriod 4.x,新果d Andriod6.x,但封閉式
索尼我買兩部都2年就出問題
三叔我未用過但見朋友低階都用左幾年。

高級玩家

陸奧BB 發表於 2022-6-12 08:01
我現在用緊樂聲oled電視,話說回來,oled電視無諗過用左兩年半都無事,極粗用都無理燒吾燒烘問題
一直有 ...

Sharp.真係。係好襟用

高級玩家

李ダニエル@FB 發表於 2022-6-11 22:55
我用SONY電視機,一開電視就會 ...

Sharp. 都做到

插ARC就可以