設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 蝙蝠俠

[影音配件] MK 蘇頭

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

LeoChin@FB 發表於 2023-8-12 14:17
用緊$90 MK插蘇(已經換哂銀棍),如果改為 $250/$350 嘅,值得嗎?

一改就要改四/五隻 ...

用電燈佬角度系吾值..

av佬角度系可以孝虑比 SOURSE 用...

LOFI 佬角度系即刻買2隻返尼試試先..

鉑金玩家

AV newbie

Ep-71 發表於 2023-8-12 14:21
用電燈佬角度系吾值..

av佬角度系可以孝虑比 SOURSE 用...

Lofi 係咩嚟咖?
Source, 我俾 A9啲喇叭用,唔知算唔算
另一玩法、就係攞四隻插去冷凍,但唔識控制時間,同埋、凍完啲膠會唔會好脆

鉑金玩家

AV newbie

kleung 發表於 2022-8-19 11:41
早呀 ! C兄 :安全D玩返純銅版喇,佢fuse 座已經係鍍銀,你想玩好D,換粒銀fuse試下,會有D驚喜

唔岩聽唔好打面 ...

師兄,你講嘅銀fuse=全銀棍?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

LeoChin@FB 發表於 2023-8-12 14:33
Lofi 係咩嚟咖?
Source, 我俾 A9啲喇叭用,唔知算唔算
另一玩法、就係攞四隻插去冷凍,但唔識控制時間, ...

人地D一百幾十萬一件咪...HI.FI...我玩個D 1百幾十蚊咪 low....FI....

SOURSE 系指訊原....如 cd / VCD / DVD/....-PLAYER .. 之類.... (最見效地方)...

.至于 A9啲喇叭 系乜.....係咩嚟咖?我56...

四隻插去冷凍....問得好....作為一個古代人我答到U....

系古代造冷凍是咁的.. 第一步先加熱到特定温度约300度,...使金屬分子產生遊離狀態下....急速地置于水或冰雪中..反复冷却加热锻造以擠出氧化物雜貭等.使其因此達到更緊置分子排列...

你講得岩...人地原廠邊Q到唸到你班友會毛啦啦放佢廠 D 啤死左菲士蘇底成品入去-196C造冷卻....

....D 膠系顶吾顺加熱及泠卻的....

唔識控制時間...都冇問题...由于金屬成品無法单单因為-196C之下產生遊離並重新排列及緊置. (..故我建意放上2~300年會OK少少)

不過我估個張 -196C 贴纸應該得掛~!!!

鉑金玩家

AV newbie

Ep-71 發表於 2023-8-12 15:09
人地D一百幾十萬一件咪...HI.FI...我玩個D 1百幾十蚊咪 low....FI....

師兄喺葡國學成歸來?
就我見嘅澳門朋友,好少有你咁高壇數喎!

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

LeoChin@FB 發表於 2023-8-12 15:21
師兄喺葡國學成歸來?
就我見嘅澳門朋友,好少有你咁高壇數喎!

自幼家貧晝少讀...细細個就造過地盤...

乜也叫壇数...???

天天有新野...永遠系新手上路

鉑金玩家

AV newbie

Ep-71 發表於 2023-8-12 16:04
自幼家貧晝少讀...细細個就造過地盤...

壇數=level
人生如戲、戲如人生,箇中情節、何須認真

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

冇LEVEL........重系黃金玩家..

玩大陸 av機 ...邊敢學人出posts ...

吾糸因為吾識玩 apple TV....都吾敢 入尼装下

鉑金玩家

AV newbie

Ep-71 發表於 2023-8-12 16:23
冇LEVEL........重系黃金玩家..

唔好玩喇

level係講緊'手門',分數、哈!
人生如戲、戲如人生,箇中情節、何須認真

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

LeoChin@FB 發表於 2023-8-12 16:25
唔好玩喇

level係講緊'手門',分數、哈!

C Hing 你講嘢咁趣志!

現實系面前澳門人口得50幾萬,連一個沙田嘅一半都不如,賭場多過米舖,但音響鋪係得一兩間,

你試吓幻想吓?如果你而家落旺角係得兩間音響舖唔係幫襯A就幫襯B係幾咁悲涼。

自然地價錢貴選擇少,試聽嘅機會就更加係幾咁低!

純粹係人講我又講,亂噏幻聽為主

用緊都係6 -7年前過期棄材。不知幾羨慕你哋!