設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 白影@G

[討論] 【AV與我】10年前後

鉑金玩家

Ep-71 發表於 2023-11-27 15:24
我老啦走吾郁....吾系都想出去

你嗰度每年派1皮比你升級!使乜走啊

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小邪ktm 發表於 2023-11-25 12:40
以前友誠同花園真係影音聚腳地,後樓梯都塞滿哂人,依家sales多過客人!

我半年前上去.....

全程比人mark實.....

問長問短

可能怕我偷野

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

wayne0503 發表於 2023-11-27 15:45
你嗰度每年派1皮比你升級!使乜走啊

個D系止痛藥.....

可惜系未到手己經比大人充公..不能私有化..

鉑金玩家

Ep-71 發表於 2023-11-27 15:47
個D系止痛藥.....

可惜系未到手己經比大人充公..不能私有化..   ...

我哋維他命都冇粒😭遲啲比人割埋就真😮‍💨

黃金玩家

Ep-71 發表於 2023-11-27 15:45
我半年前上去.....

全程比人mark實.....

我都有,問多兩句,個SALES就話:你地啲入門AMP,買MS既拖板就得,唔洗問咁多;
這十年來比大陸貴客縱壞咗,已冇以前咁好客。

黑鑽玩家

三星玩樂勲章

jafe822 發表於 2023-11-27 11:10
細個住太子幾個親戚家庭分租八百幾呎三房一廳屋,父母工作早出晚歸都係左鄰右舍或親友照顧,折床朝行晚拆瞓 ...

LD機 是 令家庭影院 普及開始 當時有 laser city, laser club 還有 金獅 接著 karaoke
令市場更 多元化

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

jafe822 發表於 2023-11-27 11:10
細個住太子幾個親戚家庭分租八百幾呎三房一廳屋,父母工作早出晚歸都係左鄰右舍或親友照顧,折床朝行晚拆瞓 ...

咁似我细细個哥陣

黃金玩家

Ep-71 發表於 2023-11-28 10:33
咁似我细细個哥陣

當年細佬仔個個屋企都差不多,父母大多都係工作,細佬都係無乜玩具和隔離鄰居係走廊後樓梯玩捉迷藏,紅綠燈,狐狸先生幾多點之類,家陣住了十幾年都未必知對面姓乜,七十年代啲細佬都係自己照顧自己,有困難都係自己想辦法,買玩具去荔國遊樂場都難過登天,所以小四開始就租玩具或交換來賺錢,儲起零用錢利是錢買玩具超合金都要想清楚邊多人租或交換來投資,當年音響多數手提卡式機最紅最爆都係777和小路寶,音響組合就真係太貴又大件頭,我就比較內向鍾意聽 walkman 係邊都唔影響人,當時都係租黑膠碟錄帶聽。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

wayne0503 發表於 2023-11-27 15:40
都好喎!去開馬交過嚟探下你先😍

7寸 x 2到手...下星期去囉埋隻爛鬼中置....今年就收得工...

依....吾系禾好似重有2件野未到手...

鉑金玩家

Ep-71 發表於 2023-11-30 13:47
7寸 x 2到手...下星期去囉埋隻爛鬼中置....今年就收得工...  

仲有2件咩毒品入境🤤🤤