設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[請教] 有冇師兄試過國仁介紹個條鍍銀線

星級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

見某網站都有此線賣, 但唔敢貿貿然去試, 驚試唔岩唔買唔好意思, 但國仁介紹得應該唔錯?

因本人想換喇叭線, 鍍銀線個價錢都幾唔錯, 有冇師兄有聽過 覺得OK?

銀級玩家

個人認為Youtuber 和其他媒體一樣都只係收錢做宣傳的! 特別是並非大牌子線材配件呢啲產品多如天上繁星,收吾夠錢根本不會望。
當然呢啲產品一樣可能好聲,特別係有YouTuber 加持心理上都會特別感覺良好,只不過產品價錢就要包埋廣告費了 🤪

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
g25 + 10 + 10 非常認同呀。

查看全部評分

黑鑽玩家

喇叭線有得試就一定要試, 否則去淘寶睇完評價後盲追好過

星級玩家

通山跑 發表於 2024-2-27 16:10
個人認為Youtuber 和其他媒體一樣都只係收錢做宣傳的! 特別是並非大牌子線材配件呢啲產品多如天上繁星,收 ...

我都有咁諗過, 但國仁介紹得會唔會有個信心保證, 我就係諗緊呢樣野

但就算產品價錢包埋宣傳費, 佢個價錢都仲係幾ok

星級玩家

NM0101 發表於 2024-2-27 16:36
喇叭線有得試就一定要試, 否則去淘寶睇完評價後盲追好過

咁又係啊, 我都搵喇叭線搵左好耐, 唔想買錯又要再搵

所以想睇下有冇師兄試過ok, 我再上去試, 費事唔岩, 就咁走唔係咁好意思

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽鑽石勲章

呢d有利益衝突不會講衰的

睇完就得個知字之後最好去試
(如果有得試的話冇就自己衡量)

我試了個人會用這價錢去揀其它如毒友們用緊二牌子

1) https://radaraudioshop.com/zh/co ... flare-speaker-cable

2) https://telluriumq.com/silver-speaker-cable/

星級玩家

20120820 發表於 2024-2-27 17:16
呢d有利益衝突不會講衰的

睇完就得個知字之後最好去試

謝分享,

我有試過white lightning, 效果一般, 不知紫色有何提升? (比較white lightning)

另外扁線我有個刻板印象就係D聲唔夠實淨, 輪廓差D, 師兄你介紹個兩款線會否不一樣?

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽鑽石勲章

我有試過white lightning, 效果一般, 不知紫色有何提升? (比較white lightning)

冇試白雷電毒友一用就紫色

另外扁線我有個刻板印象就係D聲唔夠實淨, 輪廓差D, 師兄你介紹個兩款線會否不一樣?

唔覺咼

黃金玩家

我相信國仁唔會介紹D垃圾產品俾人嘅,不過啱唔啱你用,就真係要試過先知。之前國仁介紹過金仔CD機,我資料搜集完就買左,「機夾人緣」,我就好滿意,不過可能有其他師兄會覺得其他機更好。無論Yt介紹、上網資料都好,始終任何音響產品都未必適合所有人,都係要自己試下啱唔啱自己駛。

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
SimonCham@G + 10 我意思就係咁, 佢有把關, 但最終都要夾系統.

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

國仁兄呢條片我都有睇過,佢描述上都係好含蓄,真實效果如何就真係聽過先知。最好可以Labkable咁放低按金攞條線返去試就知道喺自己系統內會有什麽表現。