設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[官方團購] [團購] 10.2寸 LCD(電視,HDMI 輸入,RMVB,MP4,電子相冊等功能)

關閉 [複製鏈接]

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

按我看 可播放 RMVB/MP4 的 10.2寸 LCD TV 簡評

功能

1.  10.2寸輕便、攜帶型平板液晶高清顯示屏 (經HDMI輸入, 完全支持顯示1080p畫面)
2.  支援USB記憶體、移動硬碟(最大可以支援320G)支援RMVB/MP4/RM/RMV/AVI/WMA/MP3等眾多網路下載流行格式
3.  可播放SDHC/MMC/MS記憶卡內容直接支援RMVB格式無需轉換(支援RMVB/MP4/RM/RMV/AVI/WMA/MP3等眾多網路下載流行格式)(記憶卡最大可以支援16G)
4.  支援HDMI高清傳輸介面, 電視預置200頻道, VGA介面輸入, AV輸出和AV輸入功能, 耳機輸出
5. 內置電池
6.  語言: 支援英文, 法文, 西班牙文, 中文, 日文, 韓文, 俄文, 泰文
7. 顏色: 鋼琴黑  

注1: 支援RMVB格式1024 x 576(網路高清電影主流解析度)以下能正常播放
注2: 支援傳統4台電視,高清電視需另配機頂盒

配件:  
1. 遙控器
2. 12V車載充電器
3. AV信號線
4. 說明書
5. 英式100V-240V家用充電器
6. VGA線
7. 小型流動天線
8. 耳機

團購價
HKD899 送金頭帶綱 HDMI 1.3b 1.5M Cable (已獲ATC & Simplay Certified)

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

參加辦法:
1. 先於本帖回覆想要訂購的數量 (郵寄/自取)
2. 然後你會收到我PM比你的付款資料
3. 把款項入數到 恆生/HSBC 指定戶口 (緊記取回入數紙)
4. 然後把入數紙電郵到 ahtin@hacken.cc (標題為POST76 LCD TV 團購)(內容為會員名稱、訂購的及取貨方法)
5. 請保留入數紙作備用
6. 完成以上手續的,我會把會員名寫在 #2

收貨方法: 一般三個工作天內可以取貨或寄出
1. 代理: 直接到深水步代理取貨 (13:00-21:00)
2. 面交: 放工時間 7:00-7:30  旺角MTR或另議 / 中環MTR Lunch Time 或另議
3. 寄存: 旺角電玩豬店寄存交收,辦工時間16:00 - 21:00 皆旺商場一樓,即先達隔離,鋪頭會收交收費$10
4. 郵寄: 郵件掛號 (風險自付),郵費連掛號約50元(晚點作實報價),不建議使用!

注: 除面交外,一律先入全數,面交則先付500訂金,如直接到代理取貨,先付100訂金即可!

- 團購報名截止日期為5月31日 (請留意, 本團購是有限量的,賣完即止,先到先得)

回帖例子:
我要一個
代理

行動組版主

初步自己試過唔錯,代理答應可以送多條HDMI線比大家,價格上同市面主流的雜牌比更便宜,LEADSTAR在國內屬大牌子,出品比一般不知名品牌更有保證,而且可支援HDMI輸入,亦有內置電池,規格上唔錯,詳細介紹我夜少少寫番去影音區,歡迎提問!

P.S.:這是正規香港代理產品,同淘寶價比,雖然係貴少少,但就有香港一年保養,始終電子產品有保養安全好多,非人為情況,頭七日一換一,一年維修保養!

鑽石玩家

地心吸力令人意志消沈

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

請問差一次電可以用幾耐?
是否現場check貨(死點)有幾多點先可以一換一?
可以出繁體中文檔名?
跟機會唔僧有機套或絨袋?

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

定兄,可否開包睇全相

行動組版主

請問差一次電可以用幾耐?
是否現場check貨(死點)有幾多點先可以一換一?
可以出繁體中文檔名?
跟機會唔僧有 ...
laiho 發表於 2010-5-18 15:06

死點我幫你問問,繁體中文名我又無試過,今晚試完話你知,電我都要問問,不過我睇左三粒幾鐘rmvb都仲有電!
跟機無套的

進階玩家

即係 電視+大陸MP5 咁上下嘅用途嗎?

行動組版主

即係 電視+大陸MP5 咁上下嘅用途嗎?
bbbaba 發表於 2010-5-18 19:59

Yes ar

鑽石玩家

地心吸力令人意志消沈

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

thanks~可唔可以比個size參考下?
因為見過同牌子有部都幾大幾厚下,同埋見效果係壓扁咗咁
屏幕比例應該有得set 卦

行動組版主

thanks~可唔可以比個size參考下?
因為見過同牌子有部都幾大幾厚下,同埋見效果係壓扁咗咁
屏幕比例應該有得s ...
laiho 發表於 2010-5-18 21:13

試左繁中唔得,簡中無問題

親手度出來的 長 26.5cm 高 16.5cm 厚 2.8cm