設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[官方團購] [後級團購] Emotiva 後級團購(圓滿結束)

關閉 [複製鏈接]

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

下...又多個唔著...頂, 等我同果邊講大小小等佢地寄多D PARTS比我先!!!
我尋日終於都收到佢地既回覆, 不過我只可以講佢地既所謂回覆等於冇回覆....

1.
網名:hooh
問題狀態: ch 3 led 唔著
機身編號: 後補

2.
網名:mnmxxxx
問題狀態: ch2 & ch3 藍燈閃下閃下,有時仲熄埋,但係 speaker 係有聲出。emotive RCA 線接駁denon avr 3802.

3.
網名:bathingpig
問題狀態: ch 1 led 唔著
團購編號:E-XPA-5-25

4.
網名:KEI
問題狀態: ch3&ch5LED唔著

=======================================================
Hello,

I am very sorry for the delayed reply to you.

We have been doing extensive testing to find out what is causing the issues you are dealing with, but at this time, I do not have an answer for you.

I hope to find out what is going on in a couple of days at which time I will have a permanent solution.

Please accept my apology for the issues as well as the delay in finding the cause.

Best regards,

Lonnie Vaughn
V.P./CTO
Emotiva Audio Corp.

Emotiva Audio Corporation
131 Southeast Parkway Court | Franklin, TN 37064
615-790-6754 | www.emotiva.com
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄:
已EMAIL後補機身編號及相片
THX

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

回左你MAIL!!!

5萬

總版管

各位團友好,

到今日美國果邊依然未出 PDF證明比我, 佢地既借口就話我地已經比哂D USER既資料佢, 唔需要再出多張證明書勒, 所以唔會再出 PDF比我地, 但我當然唔肯過佢, 點都要佢比返D書面野我, 我會再同佢地爭取架勒, 希望大家耐心等候, 而就算依家未囉到 Emotiva出既證明書都好, Emotiva其實已經有哂大家買機既資料, 你地有咩事都可以直接 EMAIL比佢地作出跟進同支援的.

而最後, 我都仲問緊佢地快D寄份 LED PARTS比我, 不過又唔知點解, 佢地竟然痴痴地咁寄左份野比我地其中一位團友, 真係唔知佢想點, 我會再同佢地跟進事件同盡快比個圓滿答覆大家!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

有勞小瑟兄~~

5萬

總版管

唉.........我都冇哂佢地辨法, 真係估唔到佢地真係可以過左海去哂做神仙......
我點都會不停同佢地溝通直至完全解決為止的.

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

辛苦晒

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我仲欠一部7.1後級啊,有無計啊

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

我仲欠一部7.1後級啊,有無計啊
5仔 發表於 2010-9-14 02:18

有無計??師兄有無錢吖
深夜影院2020
TV   - Pan記 65HZ1000
HP  - Sennheiser RS 175
MP - 魅視 M9702 V3+

專業玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我想用團購大約呢個價錢,香港好似無得選擇,出去睇個d都2萬起步,怪自已當日週轉不靈囉