設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: darko

[請教] where can i buy wattgate ?

銀級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 36# KING

King Sir , 呢個 頭/尾 配搭 真係天下無敵 .
Wattgate 尾 我唔擔心 , 老P 4mm 輕易插入 .
但係 MK 英頭 , 要將 老P 4mm 插入 !!!!!!!!
我自問就無把握啦 , 而家唯有睇 King Sir 個人 表演 !!!!!
** 等候 " 肉 " 照 **

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  KING

King Sir , 呢個 頭/尾 配搭 真係天下無敵 .
Wattgate 尾 我唔擔心 , 老P 4mm 輕易插入 .
但 ...
KUNGKUNG 發表於 2010-8-13 11:58

哈哈!你冇睇過我之前果條4mm線咩,我都係用紅色果隻mk頭ja,今次用白色mk頭d位仲闊d添!

銀級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 38# KING

King Sir , 睇完 , 甘都比你輕易 " 屈 " 到入去 !!!
原來 King Sir 先係 " 專業大師 " 級 !!!

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  KING

King Sir , 睇完 , 甘都比你輕易 " 屈 " 到入去 !!!
原來 King Sir 先係 " 專業大 ...
KUNGKUNG 發表於 2010-8-13 12:36

專咩業啦!點都唔夠你黎啦!睇吓整得幾醜怪!

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

專咩業啦!點都唔夠你黎啦!睇吓整得幾醜怪!
KING 發表於 2010-8-13 13:33

cHing, do u need to change fuse too? Any good option?
Ocicattt

3萬

鑽石玩家

cHing, do u need to change fuse too? Any good option?
ocicattt 發表於 2010-8-13 16:12

Sure!fuse need change to CRYO MK 13A fuse la!

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

Sure!fuse need change to CRYO MK 13A fuse la!
KING 發表於 2010-8-13 16:16

Can I get the fuse from 秋記? or SSP? How much ar?

Is SINE cryo silver fuse OK?
http://www.micaudio.com.hk/html/SINE_Cryox2_Fuse.html
Ocicattt

3萬

鑽石玩家

Cryo MK 13A fuse $80 from 秋記!
德8 b/F Cryo 13A fuse $60 !
SSP I don't know la!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

永X個SALES 都幾好服務(大陸口音個位)  買套CHEAP釘腳都解釋一大輪話點用點用  不過貴定平就見人見智

3萬

鑽石玩家

永X個SALES 都幾好服務(大陸口音個位)  買套CHEAP釘腳都解釋一大輪話點用點用  不過貴定平就見人見智 ...
AST(Gym) 發表於 2010-8-13 17:33

係咪街中間果間永X呢?我次次去買野都係搵呢個後生仔既!OK既!
有時明知價錢唔係佢最平,都走去搵佢講吓價!
買野買得開心最緊要ma!因為我同佢大家都有講有笑,交流吓心得咁,
唔買佢都冇面黑黑,笑笑口話下次再黎傾過啦!