設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: aidan

§◎ 2010年 攝影回顧 ◎§

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

秋意綿綿

雄偉
Big_McIn 發表於 2010-12-27 00:23

Big_McIn 兄, 多謝支持

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我又post返兩張~
mike384 發表於 2010-12-27 00:35

mike384 兄, 做乜影人"算" 手指.   anyway, 幅magic 好正, 多謝 !!!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

多謝呀ricky, 唔知有無機會同師兄出去影下星軌咁呢
Type-R 發表於 2010-12-27 03:37

不敢當呢.....小弟還是新手一名呢!!!大家交流一下吧....
Plasma :Panasonic TH-55FZ950H
AMP    :DENON AVR-X8500H
BPD     :OPPO UDP-203
SPK     :B&W 706S2
SUB    :Velodyne SPL-1000 Ultra

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 31# ysl

多謝YSL兄讚賞

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 35# Big_McIn

多謝支持
我都好喜歡BIG 兄...呢兩幅作品

鉑金玩家

回復 36# mike384

多謝mike兄支持

鉑金玩家

回復 34# ricky8888

多謝ricky支持
好靚的日落景色

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Enjoy!

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
aidan + 10

查看全部評分

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

今年真慚愧, 實在影相唔多, 下年要再努力~

Eason係唯一今年有影過o既演唱會, 我揀lee張係因為Eason個樣好落力, 同埋前景有fans o既手做襯托, 所以lee張我好鍾意~

今年響香港影o既, 好有印像o既地方係志蓮淨院, 原來影出黎係可以好日本~

祖堯邨影貨櫃碼頭知左好耐但係都的唔起心肝去, 原來望落去真係幾靚, 好表現到香港繁華o既一面~

影相有時好睇天時地利, 為左突破天時地利o既限制, 今年好希望影到一d不受以上因素影響o既相, lee張係其中一張, 題目係《生與死》~

本身唔知點解對於執相係有D抗拒, 但係為左打破默守成規o既諗法, 今年都有試吓去玩吓D誇張o既執相手法, HDR係其一, 唔係好靚不過都叫試吓啦~

攝影o既基本就係光與影, 以上係用光與影去表達一圓一方, 圓方亦都係設計o既基本, 一切還完基本步~

人像係一直好想研究o既課題, lee位北京o既伯伯眼中似有千言萬語, 一於影低佢~

今年影左人生中最有意義o既一輯相, 就係我細佬o既pre-wedding相, 影得好唔好唔緊要, 最重要係佢將一生人唯一o既一輯pre-wedding相交左比我~

今年係禁多出年再努力~

評分

參與人數 4威望 +35 收起 理由
雷因 + 10 個性盡顯!
donji + 5
小瑟 + 10
aidan + 10

查看全部評分

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

今年被手患纏繞半年, 冇乜影過相, 唯有將D倉底貨"濫竽充數"~~~~~(其實小弟都係濫竽充數)

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
aidan + 10
小瑟 + 10

查看全部評分

吾儕雖老且窮,
而道理貫心肝,
忠義填骨髓,
直須談笑於死生之際