設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: ocean.com

[電源線] 一試作派拉利+AEI

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

師兄!2.5單支銅老p線都好夠力夠恆,唔駛打孖行都有料到個喎!
如你真係想行打孖向高難度挑戰,咁建議你先開 ...
KING 發表於 2011-7-16 09:15

嘩....."開哂皮去,剩係用兩條單支銅芯, 跟住套番入telflon套裡面,之後再入膠喉灌沙!"
太複雜.....都係停一停,林一林....
2.5單支銅好夠力夠恆的話,咁我玩下條AEI 2.5先!
今次我最後買碳粉時有D想放棄,碳粉搵到最平HK$50得140G,買條2.0 /2.6算....
幸好堅持試一下無味精!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

5266i or 白色MK頭呢?
KING 發表於 2011-7-16 09:36

5266i $128
MK 係另外一間買好似$50

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

5266i $128
MK 係另外一間買好似$50
ocean.com 發表於 2011-7-16 09:43

隻白色mk$50蚊隻一定係流野,冇可能咁平!
紅色mk頭正貨最平都要$80,白色既過百蚊隻呀啦!
5266i 你下次去秋記買啦!有埋冷凍都係$88咋!
祇回應不推介!
"別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿"

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

嘩....."開哂皮去,剩係用兩條單支銅芯, 跟住套番入telflon套裡面,之後再入膠喉灌沙!"
太 ...
ocean.com 發表於 2011-7-16 09:42

師兄!你都識得話停一停諗一諗啦!
點解唔先上黎呢度隔吓價呢?
見你好多野都買貴左幾多吓喎!
下次唔好再比人搵笨la!
祇回應不推介!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

Ching可唔可以講你啲喉,沙,線同配件喺邊度買同幾錢?
睇到你個post又有啲身痕... ...
ykluk 發表於 2011-7-16 08:46

P線4MM ,CHING放2色各10M $100.
AEI 2.5MM 唔記得...
普通2.5/4 MM $1/2尺.
韓國喉$3.5/尺 ,硬膠喉$3.5/尺,MK朗豪後面.
沙$40/5KG,金魚街一間無魚賣既SHOP,JUST用品,放係近後門,成個金魚街沙最幼係佢!
流斗$8三件...
碳粉$50-140G,YAHOO拍賣網搵.
其他我林你應該知價過我.....
如果仲有想知可以再問我

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

隻白色mk$50蚊隻一定係流野,冇可能咁平!
紅色mk頭正貨最平都要$80,白色既過百蚊隻呀啦!
5266i 你下次去 ...
KING 發表於 2011-7-16 09:47

咁大單....,$50 買既地方真係唔記得,SSP ,MK 行運咁掣!
5266i 你下次去秋記買啦!有埋冷凍都係$88咋! 咁鬼平既.....
我都行去秋記,不過裝修中,無問到....
但係我買MK白色醫院頭都係$70,係SSP 華輝買...
一陣兩隻比較下先!
CHING MADE IN UK,UK頭邊到有得買?有無冷凍呢?
都有爬左過D POST,有D 太多頁爬唔晒...爬左又未必記得晒.....
不過下次出POST問好D

3萬

鑽石玩家

咁大單....,$50 買既地方真係唔記得,SSP ,MK 行運咁掣!
5266i 你下次去秋記買啦!有埋冷凍 ...
ocean.com 發表於 2011-7-16 10:13

我5266i同白色mk頭,都係在秋記買既!冷凍都有!
你下次想去買野可以打電話上先去!
祇回應不推介!

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我5266i同白色mk頭,都係在秋記買既!
你下次想去買野可以打電話上先去!
KING 發表於 2011-7-16 10:19

OK THANK'S!!!!!!!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

5266i 你下次去秋記買啦!有埋冷凍 ...
ocean.com 發表於 2011-7-16 10:13

SSP真係有唔少假嘢, 買嗰陣都係小心啲好, 不過你去華輝買都已經叫大shop...
5266i秋記係最平, 我都諗住去買返幾隻傍吓身先!!! 佢仲未裝修完咩? 無局部開放嚟賣嘢呀?

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

咁快又手痕呀!師享,你條野仲末攞啝
1]回復 29# ykluk
唯讀程式開啟中
冰無常態.水無定形.固步必頹,自強有望