設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Lester

[CAS軟件] music file 轉format 問題

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 67# Lester

你想吓, speaker cable, interconnect cable, 係血管, AMP, CDP 係內臟, SPEAKER 係肛門. Power cable 係食糧. 你俾咩佢食佢就痾返D咩俾你. 呢個world冇食屎痾飯呀. 你未出到SUPER88應該出嘅性能就放咗佢, 好SAD呀.

不如hold住唔好放, 等beerboy同我上來俾D可卡恩部SUPER88, 彧都佢勁HIGH唱爆你間room呀.

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

回復  Lester

你想吓, speaker cable, interconnect cable, 係血管, AMP, CDP 係內臟, SPEAKER 係肛 ...
tomtomsuccess 發表於 2012-3-5 01:37

tom兄,但peter隻後級係好好。

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  Lester

你想吓, speaker cable, interconnect cable, 係血管, AMP, CDP 係內臟, SPEAKER 係肛 ...
tomtomsuccess 發表於 2012-3-5 01:37

嘻嘻, 我都覺得自己有D過份,未用夠一年就放,不過真係收吾住制,洗濕左個頭,又識左D壞朋友

星級玩家

beerboy 發表於 2012-3-5 01:40

beerboy 兄有時間去YS audio 度試下佢地D後級,都吾錯架

星級玩家

beerboy 發表於 2012-3-5 01:40

仲有平衡頭 tim  

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 69# Lester

試下玩盡部機先啦, power2都係2680. 你試咗你以為換咗機呀. 我部SUPER34用咗簡直2回事, D低音勁, 音場闊(你like爆) , 高頻D尖聲收晒, D聲滑晒, 用咗30小時, 未煲熟都咁應.  有人拎上去你度, 老虎蟹試咗先啦! 我都唔知幾想有人拎 PROAC TA 上我屋企毒我, 但冇人dil我.

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 72# beerboy

你有冇power amp? power amp 我都你覺得石機好似好D.

你冇玩膽應該試下合併或膽前(if you have a power amp)先.

老實講, 我覺得我部SUPER34正過76. 得閒一齊去5/F行下呀?

我唔like monitor type, because i am not working in the studio. 我音色行先, MELODY SUPER34 聽陳果一流

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 73# Lester

不過你UPGRADE咗用前後一定會好咗. 到時攞D SC, IC, PC 去幫你試機.  good night. beerboy, liester, you want to pm to exchange mobile number?

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復  beerboy

你有冇power amp? power amp 我都你覺得石機好似好D.

你冇玩膽應該試下合併或膽前(i ...
tomtomsuccess 發表於 2012-3-5 01:53

Ching你唔like mon聲就試下cardas啦d味精重到呢 ,我都同老細講數中!
雞雞音響組合

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

嘻嘻, 我都覺得自己有D過份,未用夠一年就放,不過真係收吾住制,洗濕左個頭,又識左D壞朋友  ...
Lester 發表於 2012-3-5 01:41

Ching保留88加部前先啦,別有一番光境
雞雞音響組合