設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: lamwaikit007

[演唱會] 一起共享少女時代演唱會相片,也是一起共享"少時"訊息天地

黃金玩家

金耳朵金耳朵學員

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
dc903 + 20 + 20 精彩報告
momolee + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

klterry 發表於 2017-5-4 19:21
大家記得撲飛啦~
http://www.hkticketing.com/events/LTTAEYE0617

買到嗎?
我要睇下有無人放
人間慘劇

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
klterry + 10 + 10 買咗,good luck
dc903 + 20 + 20 omg,good luck.

查看全部評分

黃金玩家

金耳朵金耳朵學員

飛雲!! 機會嚟啦!!!

[加場售票公告]
公開發售點: 快達票售票網
公開發售日期: 2017年5月10日(星期三) 上午10時
網上購票: www.hkticketing.com
購票熱線: (852) 31 288 288
- 快達票將額外收取每張門票顧客服務費。
- 公開發售首天只透過快達票網上及購票熱線發售門票。
- 每人每次限購4張。
- 為保障閣下的權益, 請勿在官方售票系統以外的渠道購票,
如因此而招致任何損失, 本公司恕不負責。

[新加場次詳情]
時間: 2017年6月11日 (星期日), 5pm
地點: 香港亞洲國際博覽館 10號展館
票價: HK$ 1,480 / 980 / 680
主辦: DREAM MAKER ENTERTAINMENT LIMITED
演出策劃: S.M.ENTERTAINMENT

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
momolee + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

klterry 發表於 2017-5-8 17:53
飛雲!! 機會嚟啦!!!

[加場售票公告]

其實"飛雲" 即係點解?{:9_419:}

另外想問問快達票有無得用PAYPAL購買?

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

momolee 發表於 2017-5-8 14:59
買到嗎?
我要睇下有無人放
人間慘劇

你用咩方法買?

黃金玩家

金耳朵金耳朵學員

momolee 發表於 2017-5-8 18:05
其實"飛雲" 即係點解?

另外想問問快達票有無得用PAYPAL購買?

"魔神英雄傳"主角

上網買睇彩數,要用信用卡, PAYPAL唔收~

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

klterry 發表於 2017-5-8 19:13
"魔神英雄傳"主角

上網買睇彩數,要用信用卡, PAYPAL唔收~

有無咩信用卡可以優先訂
你幾點襟入去買到?

黃金玩家

金耳朵金耳朵學員

momolee 發表於 2017-5-8 20:11
有無咩信用卡可以優先訂
你幾點襟入去買到?

好多都得, visa master一定得, 跟據經驗, 加場會易買好多~
我十點襟咗半個鐘至入到,記得預先開咗account先~

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

klterry 發表於 2017-5-8 22:59
好多都得, visa master一定得, 跟據經驗, 加場會易買好多~
我十點襟咗半個鐘至入到,記得預先開咗account ...

知唔知 Viagogo 點交收架?
信得過嗎?

黃金玩家

金耳朵金耳朵學員

momolee 發表於 2017-5-10 11:17
知唔知 Viagogo 點交收架?
信得過嗎?

未用過~
加場都咁快賣晒!!!